Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

válasz J.R.Ewing #5378 üzenetére

Hát ha valakinek van több régi G-s eszköze, amiken nem annyira érdekes a sebesség, de van N-es eszköze is, amin viszont igen (és jelenleg, nem késöbb amikorra majd lecseréli az adaptereket), akkor szerintem ez még mindig egy olcsó megoldás.
    Mivel egy szimultan DualBand -os router ahogy itt olvastam min. 30e, egy régi G-s meg mondjuk 7-8e + egy ilyen N-es TP-LINK TL-WR941ND vagy a Gigabites 1043ND meg 11-12e, ez együtt 20e alatt van.
    Ami azért jóval kevesebb mint 30e !
    Főleg ha valakinek van most egy régi G-s routere, amit csak elrakna a fiókba, vagy eladna, és így viszont fel tudja erre használni (azaz még olcsóbb neki ).
    És a 30e-s megoldásnál meg ráadásul az N-es vevőknek is támogatniuk kell ezt.

Amúgy tényleg szerintem is jobb megoldás lecserélni a vevőket, de azért ez sem olyan olcsó és egyszerű dolog (főleg laptopnál).
    Pl. ha egy G-s laptopban alapból csak egy antenna van, abban hiába cseréled a mini-PCI kártyát, attól még nem tudod használni N-esként a több antenna hiányában, jól gondolom ?

De ha eltekintünk attól, hogy mennyire éri meg, meg mennyire van értelme ennek, szerinted működne ez a gyakorlatban ? Ha egymástól távoli frekvenciájú csatornára rakom a két routert, akkor nem zavarják egymást, ugye ?

Új hozzászólás Aktív témák