- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jedster
tag
válasz
Intruder2k5 #35082 üzenetére
Nem típushiba miatt említettem a tápot. Sosem lehet tudni meddig fog még működni. Lehet, hogy még 10 évig, lehet, hogy már csak 1-2-t. Persze nem a világvége a tápcsere sem, de nem árt számolni vele. A nincs rá garancia mondatból arra következtettem, hogy minimum 3 éves a router. Sajnos a magyar energiaellátás mellett, nem lehet megállapítani, mennyi impulzust kapott, mennyit fáradt a táp. Nekem még nem ment tönkre sosem tápom, de 3-4 évnél idősebb routerem sem volt még aktív használatban. Amit eladtam, arra is volt még két év garancia. Így sokkal magabiztosabban fizet(ne) érte az ember.
Most cserélt nálam a UPC splittert. A szerelő a bal zsebében gyűjtögette a rosszakat, a jobb oldaliban a jókat. Sajnos a villám és az EON ingadozásai ellen nem tudnak védekezni, így marad a cserélgetés. Az egyik Mikrotik kereskedő oldalán található a leírásban:
"Gyártói közlemény: az alaplap működése során fellépő LAN port hiba nem garanciális hiba. A jelenséget villámcsapás vagy túlfeszültség okozza." -
kk831228
addikt
válasz
Intruder2k5 #35082 üzenetére
Értem...
Köszönöm a vàlaszt!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Óvodások homokozója
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android dual SIM okostelefonok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest