- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Hát mikor a D-Link DSL-360R modemet összekötöttem SZAKSZERŰEN egy TP-LINK TL-WR340G routerrel majd olyan hibajelenség következett amire köpni nyelni nem tudtam akkor elhatároztam egy két dolgot
A következő volt a hiba. Az internet ha csak 10-20 kilobájt ment át rajta tökéletesen működött és megfelelő ping is volt, ha elkezdtem volna egy speedtestet használni vagy bármit tölteni akkor a az úgy nézett ki, hogy 2 secig max sávszéllel töltött majd 5 másodpercig teljesen t/o volt a kapcsolat majd újra max sávszél majd megint t/o. Majd teljesen szétdobta magát és 10kb körüli sebességgel töltött össze vissza ingadozva. Ha abbahagytam a letöltést azonnal megjavult a net és 10 es pingem lett újra. Ha a routert kikötöttem a modem mögül akkor tökéletes volt a net. Mind wifin keresztül mind lanon keresztül ezt a hibát produkálta. Igen szórakoztató jelenség volt és számtalan ilyen iszonyat idegesítő hibával találkoztam tp link eszközeinél. :/
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Google Pixel topik
- EAFC 25
- Synology NAS
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest