-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
samycool87
csendes tag
válasz
kpityu2 #103712 üzenetére
Igen, ezért is gondoltam, hogy leírom itt, mert nekem spórolt volna egy kört, ha korábban valaki próbálkozik hasonlóval és megosztja a tapasztalatát. Érdekes egyébként, hogy a tp link mennyivel nagyobb, nehezebb, masszívabb, komolyabb eszköz benyomását kelti és mégse hozza azt a teljesítményt mint az Asus. Az emeleti hálószobában a tp link képtelen volt csatlakozni, 5ghz-re, Asus azon keresztül kiprésel még magából kb. 200mbpst, bár sajnos néha megszakad a kapcsolat. Ami azért is szomorú, mert kb. pont a router felett van a szoba, lövésem sincs, hogy mi árnyékolhatja ennyire. Emelet minden más pontján betonstabil a kapcsolat.
Asus XD4-et néztem ki, azt wireless is lehet csatlakoztatni meshben? Kábeles bekötés elég strapás lenne, sőt lehet nem is tudom megoldani
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged