Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SSD kibeszélő
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fali konzol lapos tévékhez
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
czuczy
csendes tag
válasz
johnywalker #20137 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged. Már mindent megpróbáltam de nem működik sajnos. Megpróbálom kicserélni egy másik típusra. Még megkérdezem őket is ahol vettem, hogy mit ajánlanak hátha tudnak valami okosat mondani, vagy kicserélem egy 1066-osra mint a gyári hisz papíron ez a max amit tud. Még egyszer Köszönöm!
-
czuczy
csendes tag
válasz
johnywalker #20132 üzenetére
Akkor elírtam elnézést. Igen az a memória az. Az i5-ös proci mellé csak 2 slot van, szóval azt nem igazán tudom elrontani. A legújabb bios van a gépemen. Nem tudom mi lehet a gond.
-
czuczy
csendes tag
válasz
johnywalker #20120 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget. Most ez egy feltételezem ostoba kérdés lesz, de én eddig azt hittem, hogy a kétoldalasnak mind a két oldalán vannak chipjei. Honann tudom megállapítani, hogy milyenek a ram? Mit kell néznem ha ki akarom cserélni ezt. Az órajel biztos nem okozhatta a gondot? (Amúgy ha mégis azt jelenti az egy meg kétoldalas amit hittem akkor mindegyk ramnak réginek újnak is mind a két oldalán vannak chippek.) Még egyszer köszönöm az előző segítséged és a továggiakat is.
-
czuczy
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem.
Új memóriákat vettem a gépembe de nem működik.
Részletek:
Laptop: Acer 5745G i5-430M HM55 chipset
Eddigi Ram: Samsung DDR3 1066 2x2GB
Új Ram: Kingston DDR3 1600 2x4GB (KHX1600C9S3PiK2/8G)
Szóval csak dupláztam a memóriaméretet és 1600as lett (azért, hogy majd a későbbi gépeimbe is jó legyen és nem is volt drágább mint az 1066os)
Amikor beletettem valami olyasmit írt ki, hogy "szoftveres vagy hardveres változtatás miatt nem indul a gép" és, hogy kívánom e, hogy kijavítsa. Én igent mondtam de ugyan ide indult vissza. A BIOS-ban nem igazán tudok változtatni semmin. Még most vettem SSD-t is úgyhogy a gép újra lesz telepítve esetleg az megoldaná ezt a problémát vagy semmiképp nem kompatibilis? Ti mit ajánlotok? Segítségeteket előre is megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO Alaplap!
- GeiL EVO Leggera DDR3-2133 MHz 8 GB CL10 GEL38GB2133C10ADC RAM
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast RGB 2x16GB 3600MHz DDR4 memória (KF436C18BB2AK2/32)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest