- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
czuczy
csendes tag
válasz
johnywalker #20137 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged. Már mindent megpróbáltam de nem működik sajnos. Megpróbálom kicserélni egy másik típusra. Még megkérdezem őket is ahol vettem, hogy mit ajánlanak hátha tudnak valami okosat mondani, vagy kicserélem egy 1066-osra mint a gyári hisz papíron ez a max amit tud. Még egyszer Köszönöm!
-
czuczy
csendes tag
válasz
johnywalker #20132 üzenetére
Akkor elírtam elnézést. Igen az a memória az. Az i5-ös proci mellé csak 2 slot van, szóval azt nem igazán tudom elrontani. A legújabb bios van a gépemen. Nem tudom mi lehet a gond.
-
czuczy
csendes tag
válasz
johnywalker #20120 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget. Most ez egy feltételezem ostoba kérdés lesz, de én eddig azt hittem, hogy a kétoldalasnak mind a két oldalán vannak chipjei. Honann tudom megállapítani, hogy milyenek a ram? Mit kell néznem ha ki akarom cserélni ezt. Az órajel biztos nem okozhatta a gondot? (Amúgy ha mégis azt jelenti az egy meg kétoldalas amit hittem akkor mindegyk ramnak réginek újnak is mind a két oldalán vannak chippek.) Még egyszer köszönöm az előző segítséged és a továggiakat is.
-
czuczy
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem.
Új memóriákat vettem a gépembe de nem működik.
Részletek:
Laptop: Acer 5745G i5-430M HM55 chipset
Eddigi Ram: Samsung DDR3 1066 2x2GB
Új Ram: Kingston DDR3 1600 2x4GB (KHX1600C9S3PiK2/8G)
Szóval csak dupláztam a memóriaméretet és 1600as lett (azért, hogy majd a későbbi gépeimbe is jó legyen és nem is volt drágább mint az 1066os)
Amikor beletettem valami olyasmit írt ki, hogy "szoftveres vagy hardveres változtatás miatt nem indul a gép" és, hogy kívánom e, hogy kijavítsa. Én igent mondtam de ugyan ide indult vissza. A BIOS-ban nem igazán tudok változtatni semmin. Még most vettem SSD-t is úgyhogy a gép újra lesz telepítve esetleg az megoldaná ezt a problémát vagy semmiképp nem kompatibilis? Ti mit ajánlotok? Segítségeteket előre is megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- LTE frekvenciák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged