Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Webhun
tag
Köszönöm a válaszokat. Nem mondom hogy túlzottam örülök a hírnek, de megpróbálom eladni akkor a jelenlegi kitet és beruházni 2x32gb-re.
Jelenleg egyébként nagyon lassan bootol a gépem, piros alaplapi fény van kb 2 másodpercig, majd átvált sárgára kb 10másodpercre, utána zöld és csak akkor kezd bootolni a gép. Ez lehet RAM inkompatibilitás miatt?
-
Webhun
tag
Sziasztok!
Adott az alábbi konfigom:
ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI
MSI GeForce RTX™ 4070 Ti SUPER 16G GAMING X TRIO
AMD Ryzen 7 7800X3D
32GB 6400MHz DDR5 G.Skill Trident Z5 RGB (2x16GB) (F5-6400J3239G16GX2-TZ5RK)Szükségem lenne még 32gb ramra. Gond nélkül bővíthetek még egy azonos 32gb-os kittel? Tehát 4x16gb lenne összesen. Vagy inkább elkéne adnom a jelenlegi 2x16gb-ot és vegyek 2x32gb-ot?
Köszi
-
Webhun
tag
Sziasztok!
Ismerősöm az alábbi konfigot szeretné kiegészíteni:
Alaplap: Asus B150M-A
CPU: Intel®️ i7 6700 4Ghz
RAM: Kingston 8GB/2133Mhz DDR4 HyperX FuryJátékra van használva a gép, de 8gb memóra elég kevés. Tudnátok a fenti modullal kompatibilis, 8 gb ramot ajánlani? Vagy a jelenlegi kuka és 2x8gb-t kellene venni?
Köszi! -
Webhun
tag
Sziasztok!
Nem értek a ramokhoz, szeretném a segítségeteket kérni!
Proci: intel i5 3570k
Alaplap: Asrock b75 pro3Mit tudnátok ajánlani? Eddig ezt találtam.
-
Webhun
tag
Sziasztok!
Sokszor kaptam kék halált az utóbbi időben, gondoltam futtatok egy memória tesztet. Ez lett az eredmény. "Szerencsére" 2x4-ből csak az egyik ad ennyi errort, azt el is távolítottam, a másiknak egyelőre nincs baja. Mindenesetre szeretném teljesen lecserélni őket, pénz hiány miatt ismét 8gb-ra gondoltam. Tudnátok ajánlani nekem valamit ezek helyére? 20 ezer forintom van összesen a műveletre.
Konfig: Alaplap: ASROCK B75 Pro3 CPU: INTEL Core i5-3570K 3.40GHz, Jelenlegi ram(ok): KINGMAX 8192MB DDR3 1600MHz KIT
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mobil flották
- Lexus, Toyota topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kingston 8GB DDR4 3200MHz laptop memória, KVR32S22S8/8
- Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 rev:3.2 AMD FM2/FM2+ alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast RGB 2x16GB 3600MHz DDR4 memória (KF436C18BB2AK2/32)
- Asus P5KC alaplap, Xeon procik fogadására felkészítve.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest