Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
petymek #33221 üzenetére
Csak az arukereso.hu-n valaha megjelent árakat veszi figyelembe az a grafikon, emiatt van az, hogy valójában akár olcsóbban is megvehette az ember. A dolog érdekessége, hogy ráadásul egy olyan boltban/webshopban vettem, amelyik egyébként jelen van az arukereso.hu-n is. Gondolom itt túl ritkán frissülnek az árak (mondjuk napi 2-szer csak), így ha valamelyik webshopban megjelent olcsóbb áron, de gyorsan el is kapkodták, akkor azon az áron az arukereso-n már meg sem jelent az adott termék.
-
Albigator
őstag
válasz
petymek #33223 üzenetére
Míg az automatikus visszaigazoló e-mailt kapja meg az ember nincs miért reklamáljon. Ha van már normális visszaigazoló e-mail és a termékről, szállításról is infó (pl összeszedés alatt, vagy raktáron van hamarosan feladásra kerül) azon az áron amin már meg van rendelve, akkor köteles teljesítse a bolt a rendelést. Legalábbis én így tudom.
(#33224) VGYke
Ha nincs valami nagyon órajeligényes célfeladat, vagy játék (mittudomén PUBG) akkor nem érdemes szerintem nagyon sok pénzt ölni a RAM-ba ha "csak" egy RX580-ad van. 3000-3400-as kitek is megfelelőek lehetnek, hiába tudja a lapod (és procid) akár 4400 MHz-es memóriát kezelni.
-
phoenix64
őstag
válasz
petymek #33213 üzenetére
Tenyleg, koszi szepen.
3. gen ryzenhez irjak ezeket a micron chipes ramokat, azon gondolkodok h nekem 1. genhez jobb lenne a CJR. De vegulis ugyanannyi a ketto. E diebol kineztem en is ezt a ballistixet 28ert 16gb-ot, CJR-bol meg Patriot Viper 4 16GB kitet 29-30 korul. Lehet kiprobalom eloszor a patriotot, ha nem megy jol akkor 14 napos elallassal elallok.
-
törölt tag
válasz
petymek #33210 üzenetére
Az az árgrafikon nem tudom mi alapján van megrajzolva, de 10ezer Ft körül volt az alja a 8GB-os 3000MHz-es Crucial Ballistix Sport LT RAM-nak, mert ennyiért vettem korábban én magam is. És még csak nem is a nevenincs boltok valamelyikéből vettem, amik szeretik azt eljátszani, hogy ingyenreklám céljából kamu árakkal pózolnak a találati listák elején, aztán amikor megrendeled tőlük az adott terméket, utána meg visszamondják a megrendeléseket sorban (nagyon sokszor jártam már így).
Később, amikor elkezdődött ez a drágulásos mizéria, akkor már csak 12500 Ft-ért sikerült ugyanezt a RAM-ot beszereznem, de az már a megdrágult ára volt neki.A 2x8GB 3000 MHz G.Skill Aegis kit meg 18ezer Ft körül volt, amennyiért ténylegesen meg is lehetett venni (arukereso.hu 19430 Ft-ot mutat arra is mint valaha létezett legalacsonyabb ár, ami ugyanúgy valótlan, mint a fenti RAM esetében is, mert ez a RAM viszont jelenleg is még meg van nekem).
Sokszor az arukereso.hu mutat egy bizonyos árat egy adott termékere, aztán amikor rákattintasz, a bolt oldalán meg már teljesen más van kiírva. Lehet eltérés akár negatív, akár pozitív irányban is. Sokszor napokig mutat olyan találatot is, ami a bolt oldalán végig "nem elérhető" vagy "nem rendelhető" termékként volt feltüntetve.
SSD-ből a Crucial BX500 240GB-os példányokat szoktam venni korábban, ezek 8ezer Ft körül mentek. Jelenleg 12ezer Ft körül van ezeknek is az ára (a kamu találatokat nem számítva).
Nem azt írtam, hogy minden a másfélszeresére drágult, van, ami kisebb mértékben, és van, ami nagyobb mértékben, de a fenti 3 termék esetében kb 1,5-szeres drágulás tapasztalható a korábbi (idei) legalacsonyabb ár, és a mostani között.
-
törölt tag
válasz
petymek #33206 üzenetére
Ha esetleg meg is kapnád 28ezerért a 2x8GB 3000 MHz Aegis kitet (amit kétlek), az is a másfélszerese lenne annak az árnak, amennyibe korábban került (18ezer Ft). A Crucial Ballistix Sport esetében szintén kb másfélszeres drágulás ment végbe (10ezer Ft körül volt a legalacsonyabb ára, amennyiért én láttam). Aki ezeken az árakon "megcsípte", ő szerintem nagyon is jól járt.
-
koko52
nagyúr
válasz
petymek #32944 üzenetére
Na, Kazy válasza: apróbetűs hegyek amit ugye elfogadsz rendelés alatt és ne fenyegetőzzek mert a szerződés az elfogadottak alapján akkor jön létre ha beérkezett hozzájuk a RAM. Ezt be is linkelték. Ki van ez találva. Annyit megjegyezték még hogy több százan voltak elöttem.
Tehát ezzel a boltal nem kell foglalkozni árukereső.
Bestmarkt ugyan ez, ugyan az a duma. -
törölt tag
válasz
petymek #32939 üzenetére
Már amennyiben van nekik. Viszont mivel webshopokról van szó, akik nem tartanak készleten semmit, így igazából ezermillió oka lehet annak, hogy ne kapd meg azon az áron a terméket. A pénzed természetesen visszajár.
Nekem is folyamatosan mondják vissza a megrendeléseim, illetve jobb esetben rákérdeznek, hogy mi legyen, mert időközben elfogyott a nagykerből az adott termék, a másik nagyker ahonnan be tudják szerezni, ott meg drágább, stb., stb. -
koko52
nagyúr
válasz
petymek #32937 üzenetére
Szóval ha karácsonyra pl 50 000 lesz én számoljam 19 000-ért mert valamikor annyiért vettem. Szerintem meg a piac határozza meg az árát. De gondolom te biztosan jótét lélek vagy. Nézd meg intel procikat, árduplázás után a 23 000 forintos i3 35-40-ért ment HA-n. Én is eladtam, kerestem is rajta és vettem Ryzen 5 2600-at rajta. Kicsit vicces volt de hát ez van
Én nem állítom be magamat antikapitalistának, de szerintem te is pontosan így cselekednél. A Robin Hoodok kihaltak.Szerk: nem, mert apró betüsben leírták hogy bármikor bármilyen okból törlik a megrendelést. Esetleges előre utalás esetén visszaküldik a pénzt. Máshol nem engedik előre utalni.
-
A.Winston
tag
válasz
petymek #32850 üzenetére
Ez egy regebbi szeria. En kifejezetten micron e-die-t kerestem olvasgatas utan. Ott a cikkbe, hogy miken talaltak eddig, meg oldal keresoje is eleg jo. Errol a paros-paratlan idozitesrol en nem is hallottam.
Nyert teljesitmenyt meg 3dmark firestrike-al teszteltem. Probaltam egy optimalis szintet kihozni stabilitas mellett.
Arral szerencsem volt, pont az aljat, csiptem el, de szerintem meg most se veszes. Ennyit boven meger. De ha ennyire sporolni kell jok az oem kit-ek is. Tobbe kevesbe mind huzhato, foleg ha bios frissitve van a lapon..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston 8GB DDR4 3200MHz laptop memória, KVR32S22S8/8
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z390ud + i3-9300!!! Beszámítok!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest