- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bajgunar #37491 üzenetére
Mire kell több? Őszintén, fogalmam sincs! Leginkább játékokat, illetve tőzsdei programokat futtatok. Soha nem néztem, h épp mennyi van használatban, de nem is szeretném ezt figyelni, ezért vettem bele többet. De igazad van, simán lehet, h ugyanúgy ellennék 16-tal is.
Hogy miért "ülnek rajta"? Elvileg Lengyelországba kell visszaküldeniük. Mondjuk ez nem magyarázat az egy hónapos átfutásra - azért az nem a világ vége.
Adnak másikat, nem erről van szó. Csak arra gondoltam, h típust váltok - ha már így alakult. Anyagilag nyilván rosszabbul járnék, de ez legalább gyors megoldást jelentene a problémámra.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% számlával! MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest