Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
válasz
#11083776 #34199 üzenetére
: ) kivancsisagbol Ctrl+F-el rakerestem a RAM-ajánló CB cikkben a "QVL"-re, egyetlen egyszer sem szerepel a szövegben, de máshol sem
-
Paxker315
addikt
válasz
GBoy01 #34189 üzenetére
Tökéletesen irreleváns a QVL a Crucial Ballistix esetén, mert a gyakorlat azt mutatja, hogy hibátlan választás b450&ryzen 1-2-3. Generáció mellé. A QVL csak egy eszméletlen rövid lista, amin olyan kitek szerepelnek, amivel az alaplap gyártó validalta a deszkát. Nem érdemes vele foglalkozni, ha népszerű, sokat ajánlott ram kerül a gépbe. Ballistix, Ripjaws Aegis, Viper4.. Ezek szinte biztosan jók, akár overclockra is
-
törölt tag
Szevasztok!
Amd ryzen 5 3600 hoz melyik a legjobb ram?
Corsair Venegance Pro Rgb 3600 volt (micron csipoes) de dràga ès csak cl 18-19-19-38 as ,kicserèlikAdata d60 rgb 3200 mhz cl16 hynix csippes
Vagy 2x annyièrt G-Skill Trident rgb 3200mhz cl14-14-14-36 valószinűleg samsung csippes.
Êszre lehet vele venni a külömbsèget ?
Vagy valami olcsóbb 3600 os cl 17-vagy 18 as?
A samsung cssk a tuning miatt jobb vagy valamièrt (pl stabillabb) jobb?
A corsair is stabil (micron) csak túlàrazott és gyenge késlektetésű.
(Első amd-ês gêpem) az elöző majd 8 éves Intel ott nem volt êrdekes vagy ryzen 3as sorozatnàl sem csak az 1 es 2 es nêl volt fontos,? Ja b450 es lap.
Fontos lenne holnap kell döntenem,köszönöm előre is. -
Teasers
tag
válasz
koko52 #34191 üzenetére
Oh köszi.
Akkor viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy jelenleg 2x4gb kingston 2400mahs ramom van.
váltanék 2x8gbra, legjobb ár érték arányban, de 20.000nél ne nagyon legyen több.mit ajánlotok?
B250m hdb alaplapom van, intel g4560 procival, de késöbb nagyobbra váltok.
köszi
-
Teasers
tag
Sziasztok. Egy kérdésem lenne.
Sokatoktól láttam már, hogy ha alzáról van szó, hogy vannak kuponok. Ezeket hol vagy hogyan tudnám elérni? Vagy hogy működik ?
köszi
-
-
GBoy01
csendes tag
Sziasztok!
A 34174-es hozzászólásomban kérdeztem, hogy egy Ryzen 5 3600 proci és MSI X470 gaming plus max alaplap pároshoz jó lenne-e a 2x8 GB 3200 MHz Crucial Ballistix Sport LT RAM? Ha nem, akkor valamilyen hasonló árkategóriájú alternatíva?
Még mindig várom a segítséget, mert fontos lenne.
Köszi -
Tukolp
aktív tag
Sziasztok,
HyperX 8GB Savage DDR4 2400MHz CL12 KIT, ramom van, bővíteni szeretnék 16 gigára, a nevem alatt megtalálható confighoz.
Kérdésem lenne hogy hogy csináljam ? mert sajna még 1x ugyan ezt ,már nemtudom megvenni.
Adjam el ami van és vegyek 2x8 gigát KIT-be ?
Vagy mit kellene vegyek hogy a mostani gépembe "passzoljon" /gyorsabb legyen ?
Játékra/filmre lenne.
Köszi a segítségeket,
Üdv, -
Gibo
senior tag
válasz
redingitell #34179 üzenetére
válaszd te is inkább a Crucial Ballistix-et, jobban jársz vele!
(#34182) scott_free
Tomshardware szerint igazán jól Asus alaplapokban teljesítenek. Egy tesztet találtam, mely szerint (x570-es lapban) nem volt vele gond. -
Paxker315
addikt
válasz
scott_free #34182 üzenetére
Ajánlható kategória, de, miért nem jó a Crucial Ballistix Sport LT?
-
scott_free
senior tag
Hali,
a Team Group Vulcan Z memóriákkal van valakinek tapasztalata? (Ryzen 2600 és egy B450-es lapba menne)
-
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem egy laptopot (ASUS VivoBook S15 S530FN), elvileg ez a ram van benne: hynix 8gb 1rx8 pc4-2400t-sa1-1
Kérdésem, mivel szeretném dual chanelben használni, nézzek egy bármilyen 2400mhz-es cl17-es ramot, vagy jobban járok, ha lecserélem a HyperX SO-DIMM 8 GB-os DDR4 2400 MHz-es Impact CL14 ramra?Köszönöm.
-
ACE-
addikt
Üdv!
Egy ilyen gépben szeretnék RAM-ot upgrade-elni:
[link]
Ami eredetileg benne van:
[kép]
Ilyet vettem, de ezzel nem indul el: [kép]
8GB 1600MHz DDR3L 1.35V Notebook RAM CSX (CSXA-PSO-1600D3L-8GB)Van valami tippetek, hogy milyet vegyek, hogy ne kelljen mindegyiket visszavinni? Vagy vegyek többfélét, és ami nem megy azt visszaviszem, így megspórolok egy pár utat?
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
A Kingston 16GB/3200MHz DDR-4 HyperX Predator XMP jó választás lehet részemre?
3700x + ASRock X570 PHANTOM GAMING 4
A legnagyobb igénybevétel: FPS játékok -
törölt tag
Intelnél nem kell problémázni semmin sem, bármelyik RAM-ot is veszed, menni fog mindegyikkel, ha nincs benne a listában, akkor is. Órajel tekintetében a processzorban lévő memóriavezérlő miatt max 2400 MHz lesz az elérhető sebesség, de cserébe az időzítéseken tudsz majd lejjebb faragni.
Amiatt ajánlottak nagyobb órajelű RAM-ot, mert ha esetleg azonos/közel azonos árban tudnád megvenni, akkor már érdemesebb azt venni, gondolva a későbbi bővíthetőségre/eladhatóságra. Ha mondjuk veszel ugyanebbe az alaplapba egy i5-öt/i7-et, máris 2666 MHz-en fog menni a RAM-od. Ha a későbbiekben esetleg Z chipsetes alaplapot veszel, ott már van RAM OC-ra is lehetőség, ki tudnád használni a gyorsabb RAM-okat is. Esetleg ha Ryzenre váltasz, azok már alapból is ki tudják használni a nagyobb órajelű RAM-okat is. Vagy csak egyszerűen eladod, mert DDR5-re váltasz, akkor sem lesz mindegy, hogy egy kisebb órajelű RAM-ot hirdetsz-e meg, vagy egy nagyobb órajelűt, gyorsabban, könnyebben fognak elvinni egy 3000-3200 MHz-es RAM-ot, mint egy 2400-2666 MHz-est. Nagy pénzeket persze nem érdemes beleölni a gyorsabb RAM-okba, főleg így, hogy jelenleg ki sem tudnád használni, de ha közel azonos áron tudnál gyorsabbat venni, akkor az már erősen ajánlott lenne.
Az órajelen kívül mindenképp vedd figyelembe az időzítéseket is, órajelből minél magasabb, időzítésből (CL) minél kisebb legyen a cél. -
szg88
őstag
válasz
#24845312 #34175 üzenetére
Az alaplap leírásában nem is nagyon írja a g.skill-t. Csak vagy 3 db-ot sorol fel. Nem tudom, hogy olyannal is megy ami nincs benne a listában? (még a Samsung 860 evo ssd-t sem írja a támogatottak között) A procit 2400-ig írja. Amiket támogat, azok közül ezt néztem: Kingston DDR4 2400 16GB Value CL17, KVR24N17D8/16. Ez nem lenne jó? Nem ragaszkodom kimondottan egy márkához sem.
-
GBoy01
csendes tag
Sziasztok!
RAM választás ügyben szeretném a segítségeteket kérni.
Egy R5 3600 + MSI X470 gaming plus max pároshoz kellene 2x8 GB 3200 MHz RAM. Az elmúlt négy-öt nap fórumbeli hozzászólásait olvasgatva a Crucial Ballistix Sport LT (2x8GB) BLS2K8G4D32AESBK kit felé hajlok a leginkább.
Azonban az alaplap RX-3000-es kompatibilitási listájában ez nem szerepel. Van egy hozzá csak hasonlító számú, nevezetesen egy BLS16G4D32AESB.M16FE dual 16 GB-os és egy BLS8G4D32AESBK.8FE single 8 GB-os.
Szerintetek ezek ellenére jó lenne a kinézett Ballistix Sport LT kit? Ha nem/vagy ha hasonló árkategóriában van jobb, akkor várom a javaslatokat.
Előre is köszönöm. -
Paxker315
addikt
nem ajánlom. Inkbb: Gskill Aegis 2x8gb CL16 3000Mhz v Patriot Viper4 3000Mhz CL16 2x8GB. A CL19 nagyon laza, és, bár a RAM-ok 2666-ig mennek B-s lapban, de egy 3000mhz CL16 kitből a 2666-ot CL13-CL14-en is ki tudod hozni. Meg a re-sale value, futureproof-ság, ha Z-re v Zenre upgrade-elnél...
-
törölt tag
válasz
KAMELOT #34160 üzenetére
Első amd-és gépem. 3600-on lassabb mint 3200-őn alacsonyabb cl-ell.
Hogy menjek lejjebb a késleltettéssel? Ha túlságosan lejjebb mentem akkor nem indult el a gép aztán nem akarok állandóan biost resetelni jumperrel.
Több fesz vagy kevesebb? Corsair venegance rgb pro 3600 cl18
3200 cl 15 ön stabil de cl14 et akarok minimum....Micron cippes. -
Mumee
őstag
válasz
kalozhun100 #34169 üzenetére
Alza-n hébe-hóba van 1-1db a 32GB-os a Crucial-ból.
Itt tudod figyelni, én is ezt vettem 42e volt lekuponozva.
[link] -
Zsizske
kezdő
Megrendeltemm! ALig várom h megjöjjön
Típusjelzésen túl van jelentőssége ennek a névben BLS2K16G4D32AESB?
[Crucial 32GB 3200MHz DDR4 BLS2K16G4D32AESB Ballistix Sport LT Gray memória] -
Piftuka
veterán
válasz
Paxker315 #34159 üzenetére
Azt hiszem, értelek.
Viszont nem vagyok 100%-ban biztos abban, hogy a kiszemelt BIOSTAR Racing X470GTA alaplap BIOS-ában az XMP kiválasztható.
Az X470GT8 alaplap gondolom ugyanazt a BIOS-t kapta, és annak ebben a részletes tetszjében mutatja egy fotó az XMP-t, de a cikk nem írja sehol, hogy hol lehet aktiválni.
Az alábbi oldalon pedig a támogatott (eddig tesztelt) RAM-okat listázza...
Mi a véleményetek? -
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Asrock Steel Legend B450 es Ryzen 3700x mellé milyen ramot ajánlanatok?
Vilagitania nem kell, 16gb legyen es 30e ft a mit raszannék max. -
szg88
őstag
Sziasztok! Intel Core i3-9100F Quad-Core 3.60GHz LGA1151 Processzor mellé, Gigabyte b365m d3h lapba milyen ramot érdemes tenni? 16GB-t ot szeretnék 20e környékéig. Köszönöm.
-
Paxker315
addikt
válasz
Piftuka #34158 üzenetére
ajj : ) Általában bedobod, XMP \ DOCP betölt és működik. Általában. Nem mindig, de ennek esélye igen csekély. Talán kevesebb, mint annak a sansza, hogy elütnek zebrán zöld lámpánál átsétálva... Tuning=finomhangolás, ami lehet akár alulfeszelés, fogyasztáscsökkentés, órajel csökkentés v növelés, gyakorlatilag bármi. A tuning nem minden esetben overclock, és végképp' nem jár minden esetben agyonfeszeléssel meg "szénnéhúzással".
Pl. Alulfeszelni egy kártyát a hűvösebb -halkabb működésért, kisebb fogyasztásért tuningnak számít, hiába nem jár teljesítménynövekedéssel.
Amúgy a Crucial Ballistix Sporttal 99.999% hogy nem lesz probléma, de, ha később mégis kedved támad kísérletezni, akkor fogod csak igazán méltányolni, hogy azt választottad. Okosok szerint ezek a mikron-E RAM-ok, mint a Ballistix, talán a legjobban ajánlhatóak Ryzen procikhoz. -
Piftuka
veterán
válasz
Paxker315 #34153 üzenetére
"lehet hogy pont csak finomhangolva lesz stabil.. Mert előfordul olyan is"
Hát ez "igazán jó hír"... Ezek szerint nincsen olyan modul, amit beleteszek az alaplapba, és működik, probléma nélkül?
Én soha nem tuningoltam. Még abban a korban kezdtem foglalkozni a számítógépekkel, amikor a tuning a legtöbb esetben egyet jelentett az instabil működéssel.
Ezért aztán mindig a kompatibilitásra, és stabilitásra mentem, amikor konfigurációt építettem.
Egyébként mit értetek "finomhangolás" alatt a gyakorlatban? -
Gibo
senior tag
Beírom ide is, hátha vkinek kapóra jön: ausztriában a MM-ban 55€ most a 16 GB-os Aegis Kit (3200MHz Cl 16) illetve az ASUS Mainboard Prime X570-P
-
Zsizske
kezdő
Akci 32gbos modul jó áron.
[Crucial 32GB 3200MHz DDR4 BLS2K16G4D32AESB Ballistix Sport LT Gray memória]
Ez az a jól huzható memória ugye? -
Piftuka
veterán
válasz
koko52 #34150 üzenetére
Általános "multimédiás, mindenes" használat.
Egy kis single player játék (FIFA, PES 1-2 évvel korábbi részei, Witcher 3, Skyrim, 3D-s kaland és szerepjátékok, HoMM részek, Űrhajó és repülőgép szimulátorok), internetezés, fórumozás, levelezés, Youtube videók, valamint "Home stúdió".
És nem tuningolok. -
Piftuka
veterán
válasz
Paxker315 #34147 üzenetére
Sőt, tómáv!
Ám az eredeti kérdés arra vonatkozott, hogy ezek bármelyikével működni fog? -->
"Az alaplap pedig vagy "BIOSTAR Racing X470GTA", vagy az "MSI B450 A-PRO MAX/GAMING PLUS MAX/TOMAHAWK MAX" trió valamelyike.
És semmi tuning. Jelszó a stabilitás, és kompatibilitás." -
Mumee
őstag
Crucial Ballistix Sport LT 3200Mhz CL16 dual channel kit
vs
Crucial Ballistix Sport LT 3000Mhz CL15 dual channel kitMelyik a jobb?
-
totyak
aktív tag
Teljesen igaz, én is néztem, kérdeztem is itt a fórumon anno, de kitet javasoltak, így az lett és jó lett.
Ha kitet veszel, ingyen posta van, ha kétszer külön megveszed a 8Gb-ot, akkor fizetheted a postát (kivéve, ha személyesen érte tudsz menni). Ha jól számoltam 3k-val olcsóbb külön. Az is pénz, de egy mellényúlás után a Patriottal nem szaroztam rajta.Nyugodtan vedd a Ballistix-et, nekem is 2700-am van, B450-es lapom és ugyanez a 3200-as Ballistix-em.
-
koko52
nagyúr
válasz
redingitell #34142 üzenetére
Elég a 16.
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Nem értek hozzá ezért kérdezem: Kell nekem 32GB memória, vagy elég a 16GB. A legmegterhelőbb használat. FPS játékok. -
-
Gibo
senior tag
válasz
pcsabat #34125 üzenetére
Szia,
válaszd te is inkább a Crucial Ballistix-et (nem nem kell az alzánál venni, csak ezt sikerült épp gyorsan kimásolni, a lényeg a típus)
(#34136) Webhun megteszi bármelyik 8 GB-os /2133MHz-es RAM azonos Cl értékkel, de ha már egy HyperX van a gépben , én személy szerint egy ugyanolyat vennék melléje.
-
Webhun
tag
Sziasztok!
Ismerősöm az alábbi konfigot szeretné kiegészíteni:
Alaplap: Asus B150M-A
CPU: Intel®️ i7 6700 4Ghz
RAM: Kingston 8GB/2133Mhz DDR4 HyperX FuryJátékra van használva a gép, de 8gb memóra elég kevés. Tudnátok a fenti modullal kompatibilis, 8 gb ramot ajánlani? Vagy a jelenlegi kuka és 2x8gb-t kellene venni?
Köszi! -
Paxker315
addikt
~99.99999999999999% hogy működik, a maradék, hogy nem.
A QVL csak azon kiteknek a listája, amivel az alaplapgyártó letesztelte a deszkát, és tanusítja, hogy mennie kell. De, B450&2nd gen ryzen nagyon-nagyon ritkán problémás már csak. A crucial Ballistixszel meg csak pozitív visszajelzések voltak eddig.
-
sb95
csendes tag
Sziasztok, egy ryzen 7 2700 és egy asus prime b450 plus alaplap mellé keresek ramot.
Ezt találtam: [link]
120 hónap gari, 3200mhz, dual chanel, az ára is jó, csak hát nincs rajta az alaplap támogatott ramok listáján.
Kérdés: Attól még, hogy nincs rajta, működik? Vagy lutri?
-
ToXeN
tag
válasz
kalozhun100 #34124 üzenetére
(#34124) kalozhun100 és (#34118) totyak és (#34126) Zsizske
Ha modulonként vettétek volna akkor 9ezer darabja az alzánal.
Én vettem is kettőt. NA ennél olcsóbb nem lehet. -
Zsizske
kezdő
Akció
[32gb ballistix sport] Valaki ismeri a kazy oldalt? Mennyire megbízható? -
pcsabat
őstag
Sziasztok! MSI B450-A Pro Max alaplaphoz, Ryzen 5 3600-hoz keresnék ramot 3000-3600 mhz között (tuning lesz módjával). Egy Brocken 2 elé kerülnének.
Két kiszemeltem van:
PATRIOT Viper 4 Blackout 16 GB-os KIT DDR4 3600MHz CL17 és
HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16 FURY SeriesEzek megfelelőek lesznek a fenti konfighoz? Vagy esetleg ebben az árkategóriában hasonló kit-t tudnátok ajánlani?
-
Tomdriver
őstag
Sziasztok,
elhagynám a DDR3 világát és fejlesztenék DDR4 köré, ami állna Gigabyte Aorus Ultra Z390 lapból, I7 9700K prociból - és hát a RAM-ot nem tudom...Jó lenne a 32 GB dual-channelbe és persze lehetőleg a minél alacsonyabb időzítés.
3200 MHz-en láttam CL14-es ramokat, a választék nem túl nagy és így szinte csak Corsair vagy G.Skill jöhet így szóba.Ezekkel szemezgetek:
- [link] G.Skill
- [link] G.Skill Ripjaws
- [link] G.Skill Trident Z
A Ripjaws a kisebb felület miatt nem tudom nem melegszik e, a Trident meg jelenleg csak egy-két helyen kapható.Mi a véleményetek, melyik lenne jobb választás? (persze a lap támogatási listájában nincs benne egyik sem, sőt, 2993 MHz fölött semmi nincs, nem is értem miért reklámozzák a 4000 MHz pluszt.
)
-
totyak
aktív tag
válasz
kalozhun100 #34117 üzenetére
Attól függ melyiket választod és főleg milyen értékben.
Ha pl. ezt: Crucial 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Sport LT Grey
akkor első körben érdemes elhasználni az ONLINEFIZETEK kódot, így ingyenes a kiszállítás. Persze csak, ha nem tudod átvenni személyesen.
Aztán meg egy UTP kábelt mellé kell még dobni 190Ft-ért és használni a KIEGESZITOK4 kódot, ez levesz 4000Ft-ot az árból. szerintem ennél többet nem lehet kihozni a dologból, hacsak nem teszel még valamit a csomagba. -
kalozhun100
őstag
Alzán a Crucial ramokra melyik kuponokat lehet ellőni?
-
Paxker315
addikt
válasz
Diosbejgli #34115 üzenetére
Kis szerencsével menni fog 3600Mhz CL16-on a crucial. [link]
-
Paxker315
addikt
válasz
Diosbejgli #34113 üzenetére
Crucial Ballistix Sport LT 2*8GB 3200MHZ CL16 KIT
-
Diosbejgli
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ki milyen RAM-ot ajánlana Ryzen 3700x mellé. Van egy kiszemelt is, de érdekelne a véleményetek. [Trident Z]
Én 3600Mhz-ben gondolkodom.Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv:
-
ThodEE
őstag
Sziasztok !
MSI A320M-A PRO alaplapba Athlon 200GE procival szeretném ezt a ramot tenni:
G.Skill Aegis 4GB DDR4 2400Mhz F4-2400C15S-4GIS
Várható hogy fognak együtt menni, vagy itt nincs kompatibilitási érzékenysége -
Mumee
őstag
Manuális huzás és 2x16gb, ami dual rank ugye így kisebb OC potenciál is vajon melyik éri meg jobban ár/érték?
3000mhz mindkettő gyárilag.
Ballistix CL15 45e
Aegis CL16 34e
Elég nagy az árdifi, 32gb mellett az Aegis talán a 3200mhz-et megfogja CL16, ha szerencsé vagyok, ha nem akkor kb. gyári kivéve a kisebb latencyk.
Ballistix 32gb-ról nem olvastam túl sokat.
Vélemények? -
Gibo
senior tag
válasz
takimester01 #34108 üzenetére
nem, nem probléma. Amennyire olvastam (én pl MSI B450 Procarbon-t tervezek venni) sem a G.Skill sem pedig a Crucial RAM-okkal nem szokott gond lenni.
-
Gibo
senior tag
válasz
takimester01 #34101 üzenetére
Szia!
G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GIS
vagy Crucial Ballistix Sport LT 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz BLS2K8G4D32AESBK (a Ballistix egész jól húzható, lásd (#34087) Paxker315 ) -
totyak
aktív tag
válasz
KAMELOT #34104 üzenetére
Nem kell doboz, igazából csak arra voltam kíváncsi, hogy az enyém bontatlan volt-e, vagy bontott. Én újként vettem. Nem volt leragasztva a doboz két szétnyíló fele.
Amikor szétnyitottam, mintha az egyik fele kitört volna két kis környi műanyagot a másik feléből, szóval remélhetőleg bontatlan volt. Végül is majdnem mindegy, teszi a dolgát és 10 év garancia van rá. -
koko52
nagyúr
válasz
BIOS-ban be kell kapcsolni az XMP-t.
-
Teasers
tag
Sziasztok.
Jelenleg egy Asroxk B250M-hdv alaplapom van, 2x4gb ddr4 kingston rammal 2400mhz rammal. G4560 proci.
Szeretnék 2x8 gb ra váltani játék végett.
Milyen ramot ajánlanátok? Ha lehet minnél olcsóbban, de jó ár érték arányú legyen.
A közeljövőben váltani fogok erősebb alap,procira, de az még odébb van, viszont addig ramra beruháznék.
köszi.
-
törölt tag
válasz
OC nélkül fog menni, mert a Ryzen 5 3600 memóriavezérlője már tudja a 3200 MHz-et. XMP-t bekapcsolod, és kész is.
-
takimester01
csendes tag
Sziasztok.
Ramot keresek az alábbi hardverekhez:
CPU - Ryzen 3600
Alaplap - MSI B450 Mortar MAXEzeket válogattam össze melyiket javasoljátok vagy esetleg tudtok jobbat ebben az árkategóriában ahol ezek vannak?
Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 3200Mhz HX432C16FB3A/16
Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3K2/16
G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKBA lényeg hogy a ram OC nélkül fog menni 3200-on vagy kell hozzá valamit állítgatni biosban?
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Stellar Blade
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 rev:3.2 AMD FM2/FM2+ alaplap
- LGA 2011 v3, 16 Gb ram 2x intel xeon 2680v3 24 mag 48 száll!
- Asus ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest