Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Paxker315 #34200 üzenetére

Most jott meg a ballistic elite sport lt 3200 cl 16 -os 2x8 gb kittem orok hala
    es alapbol 3600 cl 16 ra (es command 1 re!!!) rakta az msi tomahawk plus-om.Veri a corsair venegance pro rgb -et tobb mint 2x annyiba kerult .-ki lett cserelve
    es a 3200cl16-os fele annyiba kerul mint a 3600-cl16-os :)
    (mondjuk amit en akartam olcsobbat az adata ADATA XPG SPECTRIX D60G RGB LED, AX4U320038G16-DT60 is jok a tesztek szerint-egy arban van ezzel a ballistic-kal de az rgb-es de ezert gyengebb a tuningpotencialja)
    de ez viszont low profofilos ugy,hogy jo lesz a termalright macho-m hozza :) mert most be quiet van es oriasi csalodas (hangosabb)de szerintem a macho utan mindegyik az meg a noccuta is mert 1-2 fokkal jobb de 2x annyiba kerul es 2x akkora+2 venti nem egy mint a macho
    (passzivan elviszi az i5 ot 3570k mat tuningall :))
    3 d mark lement meg a memtest86meg a komolyabb idozitesek finomhangolasa vissza van :)
    viszont nem sokkal gyorsabb (3200 vs 3600) es allitolag 3733 felett rosszabb is az fsb:dram arany miatt de jobban tudod ezeket en uj amd-es vagyok ,eddig intel mellett nem foglalkoztam a ramokkal kulonosebbn -curcial az is 7.5 eve -ott csak procit huztam meg vga-at)
    ezert jo is,hogy nem draga samsung cl14 es lett vegul,

törölt tag

válasz Paxker315 #34200 üzenetére

Biztam benned és megrendeltem :) Aztán ahogy nézegettem az árakat belefutottam a crucial oldalára is (ott is meglehet venni) aztán láttam egy szebbet es irja,hogy nem kompatibilis a lapommal.Na mondom ha már itt vagyok megnezém amit ajanlottál és 100% compatibilis :) Szóval azért vigyazni kell...így volt becs szó.
    Beallitottam a biosba a qool and quiet-et de akkor meg nem megy fel a maximium orajelre,(ugye a windows energiagazdalkodasa bezavar) ezert az amd ryzen masterbe egy default utan jo minden.Viszont minden egyes bekapcsolasnal ujrainditasnal meg kell ezt jatszanom.
    erre tudsz valami gyogyirt?

Új hozzászólás Aktív témák