-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joltee
aktív tag
Hi! Adott két könyvtár, bennük sok-sok file, meg alkönyvtárak is. Hogyan tudom az egyik
könyvtárban lévő fájlokat rekurzívan "megkerestetni" egy másik könyvtárban, illetve vice versa?
Tehát fájlonként kiírná, hogy az adott fájl megtalálható-e a másik könyvtárban (ha igen akkor annak melyik alkönyvtárában), vagy nem. Sajnos a két könyvtárszerkezet nem azonos, így pl. a Total Commander szinkronizáló algoritmusa nem alkalmazható. -
Joltee
aktív tag
Milyen progi tudja azt, hogy egy halom fájl esetén egyenként rákeres, hogy azok megtalálhatók-e egy másik könyvtárban valahol (annak alkönyvtárait is végignézve)? Ha még össze is hasonlítja őket (binárisan), az még jobb... TC szinkronizáló modulját ill. a Winmerge-et néztem; azokban nem láttam ilyen funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi