- Projektor topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam más erre alkalmas aktuális topicot, így itt teszem fel a kérdésem: Létezik, hogy a jelenlegi konfigommal hardveres okokból kifolyólag akadozik a 3D bluray filmek lejátszása powerdvd-n, vagy valamilyen szoftveres problémáról lehet szó?
Egyébiránt tudnátok ajánlani erre a célra alkalmas lejátszót, ami kezeli az iso-t?
A válaszokat köszi szépen előre is! -
vj0c1
aktív tag
válasz
randras #22699 üzenetére
Köszi szépen, remélem beválik majd. Afféle tanulás szempontjából szándékoztam 20-20 tételt röviden címszavakban 2 vagy 4 oszlopban az asztal jobb felére kiírkálni valahogy, de nem jegyzettömbbe, vagy hasonlóba írva, hanem hogy az irományt konkrétan az asztalon lássam, mindenféle ikon nélkül.
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani win7hez egy gadget-et, vagy olyan programot, amivel asztalra tudok jegyzeteket írni?
Köszi előre is! -
-
vj0c1
aktív tag
MKV vágáshoz, szerkesztéshez, konvertáláshoz milyen programot tudtok ajánlani, ti mit használtok?
Köszi előre is! -
vj0c1
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20325 üzenetére
Igen, már erről is hallottam, arra voltam kíváncsi, ki mit ajánlana.
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Windows 7-re van esetleg a Rocketdock-on kívül valami ahhoz hasonló működésű program, ami esetleg jobb? Ti mit használtok?
Köszi előre is! -
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy minialkalmazást, ami az asztalon mutatja az utorrent állapotát?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Unreal Tournament
- Projektor topic
- Filmvilág
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- E-roller topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- C# programozás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest