Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
Sziasztok,
ismertek olyan, nem bloatware, programot ami a Win 11 tálcán mutatja a BT eszközök töltöttségét és/vagy értesítést küld, ha egy szintél alacsonyabb?Ma sokadjára fordult elő, hogy "egyszercsak" lemerült a Keychron K1 v6 billem, amit lehet(ne) használni vezetékesen is, de ha lemerült akkor egy ideig vezetékesen sem hajlandó működni ami roppant idegesítő.
-
dni
őstag
Sziasztok,
egy program "C" gyökérbe tesz temp fájlokat. Sajnos a programban nem lehet beállítani, hogy ezeket az ideiglenes létrehozott openvdb fájlokat hova tegye és időnként esetleg ürítse.
Hogyan tudnám megoldani, hogy véletrenszűen elnevezett, változó kiterjesztéű fájlokat töröljek ki bizonyos rendszerességgel a c gyökérből, annélkül, hogy más fontos fájlok is áldozatul essenek a törlésnek?fájlnév minta: [link]
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
dni
őstag
Sziasztok,
tudnátok mondani olyan normális ingyenes alakalmazást amivel pdf-be tudok scannelni?
(A Canon scannerhez járt egy Capture Perfect 2 szoftver, de az már nem tölthető le a gyártó oldaláról és a telepítő lemez viszont már nincs meg. )
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Egy webdav protokollon keresztül elérhető meghajtó tartalmáról szeretnék csinálni egy fa struktúrájú listát. Hogyan tudnám ezt megtenni?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Addott sok mappa, sok rar archívummal? Hogyan tudnám kicsomagolni ezeket az archívumokat a eredeti mappájukba?
Azt meg tudom csinálni, hogy egy menetben kicsomagolja az almappákban lévő rar-okat egy másik mappába, de én ugyan oda szeretném tenni a kicsomagolt állományokat, ahonnan származik a *.rar.Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
dni
őstag
Erre vki?
-
dni
őstag
Sziasztok!
Audacityben készítettem pár felvételt mikrofonról, de nem volt 8bites wav export lehetőség ezért 16bit-esbe exportáltam.
Olyan programot keresnék ami 16bit-es WAV-ot 8 bit-esre tudná konvertálni.
válaszaitokat előre is köszönöm.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Milyen alkalmazással, vagy weboldal segítségével tudnám az alábbi videókat mp3-ba letölteni? (vagy flv-be leszedni, majd átkonvertálni)
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
dni
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm, ccleanert választottam, mert az már fenn is volt a gépen.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Olyan ingyenes programot, vagy cmd-ből futtatható utasítást keresek, amivel biztonságosan tudom törölni eladásra szánt HDD-m tartalmát.
Mielőbbi válaszaitokat előre is köszönöm!
-
dni
őstag
Sziasztok!
Olyan működő megoldást keresnék, ami email értesítést küld, ha egy mappába új elem kerül, akár két email címre is.
Mielőbbi válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
dni
őstag
Hali!
Meglévő rendszerpartíciómat (XP-vel együtt) szeretném átrakni egy másik vinyóra, mi lenne a legegyszerűbb megoldás? -
dni
őstag
Hi!
Nagyobb mp3 filét szeretnék darabokra szedni, korábban használtam olyan progit is ami képfile (cue) alapán is megcsinált a darabolást, csak sajna már nem tom a nevét.
Valaki tipp?
Előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Suzuki topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Warhammer 40.000
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(mp3 splitter re kell rákeresni)
Valaki tipp?