- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- LG LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xpredi01
tag
Bocsánat, lejárt a szerkesztési idő.
[link]
a képek szerintem jobban elmagyarázzák, hogy mit is keresek. Csak jó lenne, ha mondjuk egy teljes mappát sok képpel (jpeg) meglehetne nyitni benne, és azt egy db összefűzött pdf doksivá lehetne alakítani. Mert egyesével 100+ képet nem lenne nagy móka. -
Xpredi01
tag
válasz
LonGleY
üzenetére
le van fényképezve egy lap;
auromatikusan megkeresi a lap széleit, a felesleget levágja, a maradékot beforgatja/vagy csak simán kitölti fehérrel (nem tudom hogy működik), a kontrasztot felemeli, és végeredményként kapok egy A4-es olalarányú lapot. (amit pdf-ben is le lehet menteni)nos az androidos verzió ezt tudja. Nekem valami ilyesmi kéne pc-re, de a google segítségével sem találtam eddig.
karakterfelismerés nem kell, úgyis kézzel írott képletekkel/ábrákkal teletűzdelt jegyzetről van szó.
-
Xpredi01
tag
Sziasztok! Olyan programot keresnék pc-re, mint amilyen pl androidon a CamScanner. (Fényképből csinál jól olvasható doksit.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest