-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
-
BitRider
senior tag
válasz
janos666
üzenetére
Rendszer vagy csak fájlok mentésére? Általában pont az inkrementális mentés előtt szokták meghúzni az ingyenesség határát, kivéve ennél: Iperius Backup Free
-
kivlov
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete milyen alternatívája lehetne a CobianBackup 11 programnak amit frissítenek is még manapság?
Amire kellene:
Távoli FTP, FTPS (TLS explicit) módban csatlakozni az adott szerverhez, azt ott tárolt fájlokat letölti, betömöríti (7zip formátumba) akár jelszóval ellátva, titkosítva, mindezt ütemezetten, több különböző helyről. Azaz akár napi backupot készít, több helyről egy adott helyre.
Az sem lenne hátrány ha kezelne esetleg felhő szolgáltatásokat is, de ez nem annyira fontos.Sok programot kipróbáltam már de ezt egyben szinte egyik sem tudja a CobainBackupon kívül, de sajnos az utolsó változat ami még nem BETA az nem kezeli jól az FTPS szervereket, ezt a volt fejlesztője is leírja, de az új fejlesztő BETA-ja pedig már sok dologban ki lett herélve pl: 7Zip sincs már benne...stb
Amiket néztem már de nem jók:
Duplicati
GoodSync
SyncBack
iperiusbackup
Aomei BackupElőny ha free de ha van olyan ami profi akkor érdekel más is.
Köszönöm ha valakinek van ötlete -
-
Fájlszinkronizáló programot keresek.
Ahogy vissza olvastam SyncBackFree és Iperius Backup Free ami szóba jöhet.
Windows szerveren futna, időzítve naponta (jó lenne ha lehetne hogy csak hétköznap) fusson, 1-2 könyvtárat kellene egy másik könyvtárba mentenie növekményes mentéssel (éjjel futna de sok adat), x számú verzió megtartással (törölt és változott fileok).
Ha jól olvastam a SyncBackFree nem tud növekményes mentést és az Iperius Backup Free the freeware version cannot be installed as a service and cannot make file synchronization ezt viszont nem tudom értelmezni
Melyik lenne jobb nekem?
-
Backup program kell neked ami tud ftp-re is menteni, pl. Iperiusbackup
Régebben CobianBackupot használtam de kiderült hogy volt egy 4 hónapos időszak amit nem mentett le.
Iperiussal még nem kellett fájlokat helyreállítanom. -
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Olyat programot keresek, amin napi/heti/havi biztonsagi mentést tudok beállítani (különböző IP-címekről egy NAS-ra) és ha elkészült e-mailben értesít az eredményről. Eddig az Iperius Backip-ot használtam, de sajnos az ingyenesen felhasználható idő letelt. Ebből következően a programnak ingyenesen hozzáférhetőnek kell lennie.
Továbbá azt sem bánnám, ha beállítható lenne, hogy az általa elkészült mentéseket miután végzett velük, a NAS-ra csatlakoztatott (USB) merevelemezekre átmásolja. -
pc360
addikt
Ez a növekvényes backupot tudja ingyen, de nem a kétoldali szinkronizálást. Jó kiegészítés a SyncBackFree mellé, ami meg pont fordítva fizetős (vagyis van olyan verziója), és az szinkronizálni tud ingyen. Szerintem ez a 2 legjobb progi a témakörben, de az Iperius-t még nem volt alkalmam sokat tesztelgetni (úgyhogy jöhet majd róla visszajelzés), eddig csak ennyit írtam róla:
Az Iperius-ban egyedül a két oldal mappáját volt nehezebb összepárosítani; ki kell kapcsolni azt, hogy a mentés közben a célhelyen a forrás teljes útvonalát újrakreálja.
-
-
pc360
addikt
Kicsit nekimentem az általában ajánlgatott fájlszinkronizáló / adatmentő programok ingyenes verzióinak, és nem meglepő módon ezt koronáznám: SyncBackFree
A legjobban beállítható és kezelhető darab, ha adatmentés, szinkronizáció, vagy tükrözés kell. Már a profil beállítása közben szépen látni, hogy a forrás- és célmappákban mik kerülnek összevetésre, és ugyanott mappánként / fájlonként állítható a mentésbe foglalás szabálya, szóval profi cucc. Nagy különbséget jelent a FreeFileSync-hez képest; azt még az oldalról is kinyírtam, annyira béna...
A SyncBackFree az ingyenességéért cserébe inkrementális mentést (és pár finombeállítást, protokollt) nem tud. Azt viszont prímán pótolja a tiszta, egyszerű Iperius Backup Free, ami pont a tükrözés / szinkronizálás képességének kihagyásával van ingyenesítve (céges környezetben is!). Így ez két app le is fedi a témakört.
Az Iperius-ban egyedül a két oldal mappáját volt nehezebb összepárosítani; ki kell kapcsolni azt, hogy a mentés közben a célhelyen a forrás teljes útvonalát újrakreálja.
-
pc360
addikt
válasz
havri1
üzenetére
Fájlszinkronizáló programoknak hívják a kategóriát, népes családdal.
• FreeFileSync
• SyncBackFree (SyncBackPro)
• Iperius Backup Free
• stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Jogász topik
- Hardcore café
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB