- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Szia!
Szerintem rosszul van kalibrálva. Annó nekem nem sikerült újrakalibrálnom, a program újratelepítése viszont megoldotta. Sokan azt mondják, hogy nincs rá szükség, de én szeretem, mert így a szemem sarkából mindig láthatom, hogy hogy halad a töltögetés, emiatt aztán nincs is összehasonlítási alapom. Az biztos, hogy így minden simán megy le és föl.
A kalibrálást magától megoldja, semmit nem állítgattam, csak csináltam pár sávszélességtesztet egymás után.
-
Van egy tanulási időszaka, írják is, hogy ha rövidíteni akarod a tanulási fázist, akkor fel kell töltened egy nagy fájlt, majd letölteni. Az optimalizációnak kell minimum folyamatos aktív használat.
Ha torrentezzel vagy más olyan tevékenységet folytatsz ami lassítja a netezést, akkor mindenképp érdemes hagyni.
Nekem folyamatosan maxon megy a torrent, közben a netezés, youtube, játékok és egyéb alkalmazások egy pillanatra sem akadnak meg a net miatt.
Optimalizálhatsz vele ping-re vagy adatátvitelre. -
brd
nagyúr
1Gbps-t átzavarni egy esetleg rosszul optimalizált programon nem biztos, hogy jó ötlet. Vagy a nagyot forgalmazó programokban korlátozd a max. sebességet, vagy használj olyan QoS megoldást, ami elbír ekkora forgalommal. Lehet, hogy a cfosspeed is képes erre, de akkor viszont be kellene állítani jól. Kb. 10 éve én is használtam, akkor volt benne olyan, hogy a net, korlátozás és terhelés nélküli sebességét be kellett állítani benne (ill. érdemes volt annak 85-90%-át megadni a problémamentes működéshez - esetedben ez olyan 800-848Mbps-t jelent).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Trollok komolyan
- Gitáros topic
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Filmvilág
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Huawei P40 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest