Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
djxp01
üzenetére
Akkor próbáld meg a HDD gyártó programjával.
Vagy van a Windows(hibájá)-t kizáró lehetőség is: Bootolható CD, én korábban pl. Hitachi Feature Tool-t használtam, ami a nevével ellentétben minden márkájú vinyóval működik (más extra beállításokat persze lehet csak Hitachi-kon tud).
De lehethogy a WD-nek is hasonló, BootCD-s programja van.Ja és egy kis kiegészítés:
amivel lecsökkenthetem a HDD motorjának a pörgési sebességét
Na ezt nem fogod tudni átállítani...
Ezek az olvasó-író fej mozgási sebességét állítják, tehát idle-ben nem fogsz észrevenni semmilyen hangcsökkenést, a seek-zaj csökken le, és ezzel együtt az elérési idő nő meg (emiatt lesz "lassabb" a vinyó - elsősorban kis fájlok olvasásában / írásában). -
atesss
addikt
válasz
djxp01
üzenetére
Rengeteg program tudja ezt, de aztán tényleg van olyan, aminek nem sikerül.
Pl. pár napja vettem észre, hogy az új HD Sentinelben is benne van már (és állítja is, nálam legalábbis), ami egyébként is egy nagyon hasznos program (a HDD-meghibásodás előrejelzése bizonyos esetekben), úgyhogy ezt tudom ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest