- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Háát megnéztem egy párat, de ami az első azt azért nem néztem mert az 5. verzió van fent, a második vírusos, a harmadik eddig talán a legjobb, mert mindhárom kamerám látom a Tapo appban, annyi nyűgje van, hogy a 3. kamera ami 4K felbontású, érthetetlen módon magától rázummol
Többet már nem szeretnék nézni mert annyi reklám, + fölösleges szemetet telepítenek fel ezek, hogy hihetetlen
Azért szántam rá erre is magam, hogy nagyon utálok bármit is okostelón nézni, jobb laptopon vagy asztali gépen
meg nemsoká már úgyis át kellene már térnem a win 11-re, csak mindig húzom halasztom, mert betyársok beállítás kell egy oprendszer telepítése után, eléh ha csak a böngésző beállítására gondolok
Amúgy köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

meg nemsoká már úgyis át kellene már térnem a win 11-re, csak mindig húzom halasztom, mert betyársok beállítás kell egy oprendszer telepítése után, eléh ha csak a böngésző beállítására gondolok