- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan26
senior tag
Szerintem a .rar levédett formátum a Rarlabs (Winrar) által, nem láttam még másik tömörítőt, ami képes lenne létrehozni. Nekem 7zip van, aminek a saját formátuma (.7z) még elvileg jobb is, de már alapvetően nincs is szükség rá. Régen daraboltak az ftp szerverekre, hogy ha megszakad a letöltés, akkor se vesszen el sok minden. Ma már a scene trackereket leszámítva szinte minden torrent .mp4 vagy .mkv, elvétve avi is van még. Torrent képes folytatni a megszakadt letöltést. Először elvileg minden ftp szerverre kerül ki saját felhasználásra, utána nyilvánosan torrentre, de akadnak torrent realeser csoportok is, sőt szerintem sokszor a tartalomkészítők rakják fel reklámként.Régen a german xxx-et töltöttem le darabolva...
-
RAR kitömörítés a Bandizip-ben OK. A párom laptopján volt Bandizip, mindent ki tudott csomagolni. Szerintem RAR-t nem tud betömöríteni.
Mivel mindenre a TC-t használom, azt turbózom fel a parancssori RAR-ral, 7z-vel stb... így nálam nincs más telepítve csak egy portable 7z kliens, ha valami spec dolog kellene. Pl. darabolás, AES256-os jelszó vagy ilyesmi.
Emiatt a Windows intézőbe beépülő feature-k nem érdekesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest