- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
Teams... bakker, követni se lehet, hogy melyik kliens mire jó. Van a Classic, van a sima, meg van a New, de ezt a letöltéseknél sehol sem jelzik egyértelműen. Az egyik nem kezeli a sulis / workplace-es dolgokat (de miéééért?), a másik simán szar, a harmadik meg ki tudja, miért létezik. Hihetetlen, amit művelnek.
BiP: Az ilyet valóban kerülöm nagy ívben. De közben a Trillian se vált be, nem tudtam rábírni a hitelesítésre, a POP3-ra meg szimplán nem reagált. Így, utólag se bántam meg, hogy töröltem a NeszeTools-ról. Szóval továbbra is kis IMAP klienst keresek.
-
BiP
nagyúr
Jogos. Nem használom, de cikkekben olvasom én is, hogy erős az átterelés. Olyan Microsoftos módra.
Ahogy az is igaz, hogy jan.1 után, miután leveszik a Storeból, a működést is tilthatja, valóban.
Szóval köszi a kiegészítést.De tárgytalan is, a kérdezőnek úgyse vált be, csak egy tipp volt a részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest