- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
válasz
BitRider #53242 üzenetére
Lehet itt most ebbe belemenni. Nekem nem jött be, másnak meg igen. Annál normálisabban meg nem tudom feltelepíteni, hogy letöltöm a MS oldaláról a Win10-et, felrakom egy pendrive-ra a gyári bootolóval és megveszi hozzá az ember a kulcsot.
1. Feltelepítés után fossá fagy 10 percen belül, mert a Win Update automatikusan frissíti az AMD VGA driverét. Regeditben, meg services.msc-ben le kellett tiltanom a win updtate-et, autoupdate-et, hogy le tudjam tölteni a hivatalos AMD weboldalról a drivert, amit aztán fel tudok telepíteni, még mielőtt az Update működésbe lép, mert hamarabb megrohasztotta, minthogy letölthessem a legfrissebbet. Igen ezt megtehettem volna format előtt is, de hisz arról híres a Win 10, hogy az Update tökéletesen teszi a dolgát, és nem kell ilyen dolgokkal foglalkozni az egyszeri usereknek, mint driverkeresés. Tévedtem.
2. Miután ez megtörtént többi driver már nem okozott gondot. Azonban a webcam még mindig nem megy.
Tele van tolva az internet, hogy "how to fix webcam issues under win10". Nyilván mindenki balf és Bill Gates-szintű informatikai tudás kell ahhoz, hogy egy win10 felmenjen és üzemeljen vele egy nyomorult webcam.
Win 7-tel gond nélkül ment mind a VGA driver, mind a webcam driver. Ennyi.
Elhiszem, hogy összességében jobb, meg új gépeken jobb a Win10. Én akkor hajítom el a gépem, ha elromlik, nem érzek fogyasztói társadalmi késztetést, hogy lecseréljem sem a laptopom, sem a telefonom 1-2-3 évente, mint egy átlag-PH-user. Nekem ez nem munkaeszköz, hogy kelljen mindig a jobb és jobb teljesítmény. A laptopom 10 éve van meg. Win 7-et egyszer raktam fel rá és 6-8 évig fent volt gond nélkül.
Win10-et csak tegnap vagy 5x felraktam mire rájöttem, hogy az automatikus VGA driver frissítése fagyasztja meg. Ez ilyen. Elhiszem, hogy általában stabilabb cucc, nekem nem.A megoldás meg minden bizonnyal egy külsős webcam lesz. Olcsóbb venni 5-10k-ért valamit, minthogy szenvedjek itt az OS-driver issue-kkal napokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest