-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
Folyamatos fejlesztés alatt áll a K-Lite Codec Pack részeként. Changelog
Szerintem a legjobb pakk és lejátszó, a telepítő szépen összekonfigurálja a dolgokat, majd a fast update funkció instant tudja frissíteni a komponenseket egy-egy újabb telepítővel. Valójában erre való a csomag, nyilván nem a plusz codek-ek miatt. Én ráadásul MadVR-rel használom (ez a Full variáns része), láthatóan szebb képe van, mint defaulton.
Cserébe én a BE verzióban csalódtam - és sokáig inkább abból nem volt új verzió. Látom, ez azóta változott és egy 2023 júliusi a legújabb stabil. Igazából mindkettő teljesen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest