Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SpaceJam
üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy nincs jutubon cd minőség.
Azt is tudom, hogy hiába konvertálunk alacsony bitrátás anyagot 320 kbps-re (vagy akár elmenthetjük wav-ba is 1536kbps) attól nem lesz jobb a minőség, csak felesleges helyfoglalás. De azt tapasztaltam, hogy más letöltőprogik "eredeti minőség" címen magasabb bitrátát adnak. A 4K Video Downloader mindig megreked 128-145 kbps környékén. -
SpaceJam
aktív tag
válasz
SpaceJam
üzenetére
Tényleg aranyos, hogy úgy gondoltátok, a YouTube CD minőségben tárolja a zenéket.
Hát nem tűnt fel, hogy a videók is szakadék módon néznek ki, ha csak a natív felbontást választjátok?
Mindent megtesznek az adathalmok csökkentése érdekében, ezért is van, hogy creator inkább a Vimeo-ra tölt fel, ha minőségi anyagról van szó.Amúgy az audio konverterük (
MediaHuman Audio Converter) is a legjobb, ez cserélt minden más fizetős cuccot és egyéb elavult vackot a NeszeTools-on ebben a kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Akciókamerák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP Omen gamer szék Citadel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt is tudom, hogy hiába konvertálunk alacsony bitrátás anyagot 320 kbps-re (vagy akár elmenthetjük wav-ba is 1536kbps) attól nem lesz jobb a minőség, csak felesleges helyfoglalás. De azt tapasztaltam, hogy más letöltőprogik "eredeti minőség" címen magasabb bitrátát adnak. A 4K Video Downloader mindig megreked 128-145 kbps környékén.
Hát nem tűnt fel, hogy a videók is szakadék módon néznek ki, ha csak a natív felbontást választjátok?
Mindent megtesznek az adathalmok csökkentése érdekében, ezért is van, hogy creator inkább a Vimeo-ra tölt fel, ha minőségi anyagról van szó.
MediaHuman Audio Converter