-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela30
csendes tag
válasz
sztanozs #48362 üzenetére
Sajnos nem vált be. (Persze gondolhattam volna előre,hogy nem lehet olyan szerencsém,hogy ilyen egyszerű legyen :-( )
A menü bejön,de az eddig is bejött,tehát már a linken található két fájl letöltése előtt is.Viszont lépegetni továbbra sem tudok benne,ahogy eddig sem.
Egyszóval,igazából nem változott semmi :-(
Egyéb ötlet még?
-
bela30
csendes tag
válasz
sztanozs #48362 üzenetére
Köszönöm a tippet,csak egy baj van: hogy nekem nincs C:\ProgramData\aacs\ mappám.Vagy hozzak létre egyet csak úgy manuálisan,ahogy a Mac OS X soránál is javasolja?
A másik meg,hogy azt is írja hogy "VLC 64 bit on Windows: put that file in your VLC directory". Tehát ide? C:\Program Files\VideoLAN\VLC
Bocs csak biztosra akarok menni.Szóval tudom hogy ezek elég láma kérdések,de hát tényleg az vagyok,szóval bocsi ha most ezektől a kérdésektől a hajadat téped.
Amúgy nagyon örülnék ha beválna,mert a VLC-t amúgy is rendszeresen használom és imádom is,csak eddig nem tudtam hogy bluray ISO-k lejátszására is rá lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest