- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- E-book olvasók
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Kempetlen #47604 üzenetére
A használatról, használhatóságról (sebességről) utóéletről beszélj, az, hogy felmegy rá, egy dolog. Gondolom kifejezetten gyorsabb a Win10, mint a Win7, régi hardveren... A lemezkezelés meg egyenesen pazar lesz, az ám. Persze mit tudhatom én, ezt te tudhatod. Csakis te.
Nem registry-hízással való belassulásról beszélek, hanem az eleve használhatóságról. Sem nem verzióugrásbeli hanganomáliáról beszéltem. Értem, hogy megérveled minden fronton a kizárólagos hasznosságát, de ez nem azt jelenti, hogy rajtad kívül más ne szívhatna vele. Nem tudom ez így mennyire tiszta. A hang nem ment el. Olvass pontosan.Én is kifejtettem, hogy miért marad meg egyes esetekben és ha tetszik, ha nem, vannak ilyen userek. Nem túl nyerő ez a haverom kifejtette és jól megvan mondva a minden is vitakultúra, de nyilván ez benned nem fog változni, ezzel kell gazdálkodni - ez így önmagában is vita tárgya lehetne.
A 10 többet eszik.
A frissítésekkel - végponton - van, ahol gond van, van, ahol nincs. Összességében a legtöbb gépen már valamikor volt gond belőle. A frissítés, mint olyan önmaga meglétével nincs gond. De a zuhanással sincs gond, csak a földet éréssel..Lehetne ezt ismételgetni napestig. Ezt a legenda-dolgot nem tudod elengedni, látom. Valami nagyon kétségbeesett saját kerekvilág-védés van itt a háttérben. Millió féle hardveren futó OS-ekről beszélünk, te meg egypár különbségtől látványosan bacrashelsz. Mert hát az elképzelhetetlen, hogy többnemű árnyalata létezzen egy termék felhasználásának, futásának. Gondolkodni tanulj meg előbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Google Pixel topik
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest