-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
válasz
King Unique #47418 üzenetére
Végigolvastam a linkelt beépített Win mentési módszert. Nem hangzik rosszul.
Használható ez biztonságosan vagy érdemesebb akár a Macriumot használni ? -
Kempetlen
tag
válasz
King Unique #47418 üzenetére
Nade ez hányszor történik meg? 3 évente egyszer? Akkor nyilván újrahúzza az ember a Win 10-et, nem egy poros, rég nem használt programokkal teli rendszert húz elő a fiók mélyéről... legyen már ízlése az embernek.
Zola007 #47415: A kitanulást úgy értem, hogy minden program különböző, ezért egyesével kell kitapasztanod, hogy melyik hol tárolja a beállításait, vagy melyek azok a fájlok, amik viszont kihagyhatók a mentésből. A kiforrott praktika részemről az, hogy ezekre én beállítottam a SyncBackFree-t, programonként 1-1 profilt, így ha nincsenek elindítva, gyakorlatilag 2 klikkből lefut az összes mentése fölöslegek nélkül (Opera, foobar2000, qBittorrent, Net Meter statisztikák, WinSCP). Visszafele is jól működik, a profilokat a helyükre rakva fél óra alatt belakom a rendszert. Kezdők szórakoznak csak rendszer-mentéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nyomtató topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hegesztés topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Filmgyűjtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest