- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
hááát... előbb induljon el. aztán jelezze, hogy van frissítés. és majd ha akarom, letöltöm. vagy megengedem neki. nem tehetek róla, de az ilyesmit nem szeretem.
régen használtam sandboxit, de nagyon nyűgös volt, az állandó regisztrációs problémáival. aztán átszoktam a comodo ingyenes homokozójára.
igazából arra használom, hogy kis programokat telepítek fel, amik az esetek 99%-ban futnak utána máshonnan is. vagy hogy csekkoljam, egy program hova írogat és menteget dolgokat.a zűrös tartalmak megnyitására egy xp-t használtam virtual boxban, ami zárható úgy, hogy nem menti a módosításokat. (windows virtual machine) akármilyen vírusos pach lefuttatható benne.
a sandboxiban lehet telepíteni, utána mindne onnan fut?
mondjuk a programjaim 98%-a portable. részben hordozom is, megvan minden egy kis külső hdd-n, de inkább azért, mert újratelepítésénél mindig a Z meghajtón vannak, a start menüben (start menü classic, win 98 style, nem szeretem a változást
) meg az összes link szépen beszortírozva a z-meghatóra mutat. tehát copy paste és több száz progi onnan folytatja, ahol abbahagytam, nem kell mindent újra konfigurálgatni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest