- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
hááát... előbb induljon el. aztán jelezze, hogy van frissítés. és majd ha akarom, letöltöm. vagy megengedem neki. nem tehetek róla, de az ilyesmit nem szeretem.
régen használtam sandboxit, de nagyon nyűgös volt, az állandó regisztrációs problémáival. aztán átszoktam a comodo ingyenes homokozójára.
igazából arra használom, hogy kis programokat telepítek fel, amik az esetek 99%-ban futnak utána máshonnan is. vagy hogy csekkoljam, egy program hova írogat és menteget dolgokat.a zűrös tartalmak megnyitására egy xp-t használtam virtual boxban, ami zárható úgy, hogy nem menti a módosításokat. (windows virtual machine) akármilyen vírusos pach lefuttatható benne.
a sandboxiban lehet telepíteni, utána mindne onnan fut?
mondjuk a programjaim 98%-a portable. részben hordozom is, megvan minden egy kis külső hdd-n, de inkább azért, mert újratelepítésénél mindig a Z meghajtón vannak, a start menüben (start menü classic, win 98 style, nem szeretem a változást
) meg az összes link szépen beszortírozva a z-meghatóra mutat. tehát copy paste és több száz progi onnan folytatja, ahol abbahagytam, nem kell mindent újra konfigurálgatni
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Monitor hiba topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anime filmek és sorozatok
- BMW topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest