-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Wolfskin #44545 üzenetére
Én meg a jDownloader-t nem ismerem, viszont én ezt tudom javasolni:
Free Download Manager Lite 3.9.7
A top10-ekben biztos, hogy nincs benne, mert ez egy régi változat, ami még ismeri a többszálú letöltést (az újat eléggé eltolták). A kategóriájában emiatt a legjobb, és Java se kell hozzá. Telepítéskor a böngésző-kiegészítőt és társait nem kell berakni, első indítás után pedig a bedobókája letiltható. Az, hogy nem portable, semmit se jelent, nincs benne adware, nyugodtan alkalmazható.
Jól beállítható, kezes jószág, egy időben én is a clipboard tartalmát töltögettem vele. Több fájlt is be lehet vele dobni egyszerre, vagy ugyanahhoz a fájlhoz több mirror-t. Azt hiszem, a kényelem kedvéért még a letöltés elkezdésénél felbukkanó folyamat-ablakot tiltottam le, az fölösleges volt, amúgy a system tray-ben ücsörög.
Ha nem kell a többszálúsítás, esetleg az újat is kipróbálhatod, hátha fejlődött valamit. Ősszel frissítették utoljára, de én az 5-ös szériát évek óta nem követem.
-
C. s.
addikt
válasz
Wolfskin #44545 üzenetére
Szia!
Ezzel nem leszek itt népszerű, de már nem bírom nézni, ahogy szenvedsz!
Hordozható jDownloader. Én csak a telepíthető változatát ismerem és használom, az minden leírt kritériumodnak megfelel, remélem, ez is. A biztonság kedvéért az ilyesmit mindig a Sandboxie-ba telepítem. Kb. 1 hete emlegettem itt, egy kicsit bővebben is írtam az előnyeiről, ha érdekel. Telepítés előtt ellenőrizd az esetleges inkompatibilitást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest