Hirdetés
- 

PROHARDVER!

Ajánlott ingyenes Windows programok 

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

pc360
addikt
válasz

Wolfskin

üzenetére
						Én meg a jDownloader-t nem ismerem, viszont én ezt tudom javasolni:
Free Download Manager Lite 3.9.7
A top10-ekben biztos, hogy nincs benne, mert ez egy régi változat, ami még ismeri a többszálú letöltést (az újat eléggé eltolták). A kategóriájában emiatt a legjobb, és Java se kell hozzá. Telepítéskor a böngésző-kiegészítőt és társait nem kell berakni, első indítás után pedig a bedobókája letiltható. Az, hogy nem portable, semmit se jelent, nincs benne adware, nyugodtan alkalmazható.
Jól beállítható, kezes jószág, egy időben én is a clipboard tartalmát töltögettem vele. Több fájlt is be lehet vele dobni egyszerre, vagy ugyanahhoz a fájlhoz több mirror-t. Azt hiszem, a kényelem kedvéért még a letöltés elkezdésénél felbukkanó folyamat-ablakot tiltottam le, az fölösleges volt, amúgy a system tray-ben ücsörög.
Ha nem kell a többszálúsítás, esetleg az újat is kipróbálhatod, hátha fejlődött valamit. Ősszel frissítették utoljára, de én az 5-ös szériát évek óta nem követem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - További aktív témák...

- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
 - Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
 - Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest