- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZIDOO médialejátszók
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V911
tag
válasz
Cs1csó #43920 üzenetére
Ja bocsi tőlem is.
Igazából hasonlót már csinálok, a teamviewer file megosztója is hasonló,
de pl a dropbox is amikor két külön gép ugyanazt használja szinkronizálva.Csak megtetszett amit a filmben láttam, látványosabb.
A képernyő kiterjesztést is használom, eleve laptopomon hdmi is van, azzal 2 monitort is használok, s beszereztem ezt:
biztos ismered, aranyos kis készülék, s így második, így összesen 3 monitorral tudom használni a rendszert.Viszont érezhetően belassítja a gépet, mert ez a harmadik a processzor erőforrásait használja. (A hdmi másodmonitorként úgy tudom a videokártya erőforrásait használja)
A kérdés ugyan nem a monitor kiterjesztésre szólt, ellenben ez még jobban is érdekelne, mert elkélne néhány régi tablet vagy androidos monitor "jegyzet panel"-nek.
Csak elhitették velem korábban hogy nem lehetséges. Illetve nem hittem el de mire megyek a szilárd hittel, hogy megoldható, ha nem tudom az alkalmazás nevét?Leginkább az érdekel, ez vajon valahogyan a SECONDARY gépek erőforrásait használja amikor képernyőnek használja azokat, vagy ugyanúgy belassul a főgép, ha elkezdem rápakolni azokat? Ha ez a belassulás nem történne meg, az lenne az igazi.
Jelenleg nincs a közelemben másik gép, így nem tudom kipróbálni még.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest