- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
De.. ez jó lenne.. csak hogyan oldom meg hogy a délután ne lehessen belépni a délelőtti jogokkal? jeszó nem jó, mert a kölkök elmondják egymásnak... más ötletem meg nincs..
Szval jó lenne.. csak nem tuidom azt sem kivitelezni..
Gondoltam valami olyasmire, hogy az egyik gépbe beteszek egy jelszólemezt, és ha hálózaton keresztül eléri a többi gép ezt a lemezt akkor lehet törölni, ha nem akkor nem. Bár mondjuk ennyi erővel ellenőrizhetné a gépidőt is.. és 14óra után nem engedne törölni.-..
de sajnos a dolog nincs megoldva,.. és nem is tudom mit kezdjek vele...
Valaki aki tud segíteni.. pls ne kíméljen!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest