- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
drmotto #41347 üzenetére
Ez 100%, hogy nem a foobar hibája - vagyis, hogy a te verzióddal mi történhetett, azt nem tudom, de maga a program jó. Én 600 GB zenét kezelek vele úgy, hogy 10 éve ugyanaz az adag bent van az adatbázisában, mivel ratingelem is őket, és még soha nem akadt. Max olyan van, hogy olyan zenét indítok el, amit a menet közben leállított HDD-ről töltene be, ilyenkor kell várni pár mp-et, hogy elinduljon.
Próbáld ki ezt a verziót, amibe beraktam 1-2 plugint, és kapott sötét felületet, és saját színeket: foobar2000 1.3.15 Portable.zip
Ha ezzel is akad (soha nem találkoztam még ilyennel, pedig már sok száz embernek raktam fel a lejátszót), akkor biztos, hogy a hardvereiddel, vagy azok meghajtóprogramjával van valami gebasz. Alternatíva lehet az AIMP, de az inkább csak a WinAmp függőknek nyújt segítséget a leszokáshoz, de nem egy foobar2000 szint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Everest / AIDA64 topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged