Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz
Predator2
üzenetére
Ha jól értem az előlapi és a hátlapi csatikon szeretnél hangot hallani egyszerre:[Realtek HD Audio-Manager
ne sound signal simultaneously on front+rear]
A lényege: az automatikus aljzat érzékelést kikapcsolni.Más megoldás ugyanerre a StereoSoundMix:
"Here's the trick to do it (and it's been verified on 3 other Win 7 systems):
1) R click on your speaker icon, select 'Recording Devices' (if you have the sounds dialog up, it's the 2nd tab 'Recording')
2) R click in the white space, be sure that BOTH "show disabled devices" AND "show disconnected devices" are checked.
3) **Now this step is going to take a little bit of thought for each computer being used: on my laptop (HP Elitebook) I get a device "Stereo Mix", ENABLE this device.
4) Click on Properties, go to the tab 'Listen'
5) Check the box "Listen to this device", also change the drop-down box below "Playback through this device" to be your second audio device
-- To verify that you've done this correctly, go back to the Sound dialog tab Playback, you should now see both of your audio devices showing the little green graphs moving." -
brd
nagyúr
válasz
Predator2
üzenetére
Nem tudom, a Realtek tud-e ilyet, de keress olyasmit, hogy Independent Headphone. Ha én ezt bekapcsolom, akkor olyan lesz, mintha 2 hangkártya lenne a gépben (egyik a hangfal, a hátsó kimenetekről meghajtva, a másik pedig a front panel, ahová a füles van dugva). Ilyenkor, az erre képes programokban meg tudom mondani, hogy melyiken adjanak hangot. Amelyik pedig nem tud ilyet, az az alapértelmezetten szólal meg. Ha az általad használni kívánt program az utóbbi (vagy mindent szeretnél adott kimenetre irányítani), akkor az alapértelmezett eszköz változtatásával lehet szabályozni, hogy melyik szóljon. Az én hangkártyámmal ez menet közben is változtatható, de lehetséges, hogy kevésbé igényes kártyával csak akkor, ha minden, hangot kiadó program "elengedi" a kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ne sound signal simultaneously on front+rear]