Hirdetés
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Szia!
Én erre az SVPTube-ot használom. Ez egy elég minimal program, ami a vágólapra másolt youtube linkből kinyeri a stream linket, és átdobja a kiválasztott médialejátszónak, nekem MPC-HC-be. Alapértelmezett videofelbontás is beállítható: 4K-2K-1080p-720p-480p-360p-240p. Mivel nem böngésző bővítmény, így bárhonnan működik. Jobb klikk->link címének másolása, és már játsza is a videolejátszó. -
akaido
addikt
Firefoxban akadás nélküli flash lejátszáshoz ajánlott a html5 lejátszóra való átállás:https://www.youtube.com/html5
-
mekker
őstag
http://support.jwplayer.com/customer/portal/articles/1403653-browser-device-reference
Én csak a JW playerről tudok, elvileg ezt be lehet állítani Youtube lejátszónak is, bár nem próbáltam még soha.@mezis
Én meg Foxitről váltottam vissza, mert annak is volt valami ilyen bloatwares hülyesége (tudom hogy a reklámok letikthatóak, azon kívül), vagy valami. Tetszik a mostani Reader, de fogalmam sincs hogy lehet ezt a megjegyzés sávot kikapcsolni. Egy Auto Hotkey makró kéne, hogy amikor megnyitom, nyomjon shift+F4-et és F8-at. Jobbat nem tudok
Új hozzászólás Aktív témák
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Androidos fejegységek
- Bestbuy játékok
- Microsoft Edge
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest