Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
LonGleY
üzenetére
Szerintem neked nem világos az
, hogy én idegen gépen is akarom használni ahova nem telepíthetek semmilyen plugint a böngészőbe. És a LastPass csak akkor működik, ha integrálva van a böngészőbe. Tehát én néha csak beszeretném dugni a pendrive-ot, elindítani róla a programot és rákattintani az automatikus bejelentkezésre. Teszem azt, megyek ismerőshöz és megkér hogy jelentkezzek már be valahová hogy megnézhessünk valamit, akkor nem akarom mondani, hogy "várj előbb feltelepítek neked egy plugint hogy betudjak jelentkezni". Szóval érted?
Új hozzászólás Aktív témák
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, hogy én idegen gépen is akarom használni ahova nem telepíthetek semmilyen plugint a böngészőbe. És a LastPass csak akkor működik, ha integrálva van a böngészőbe. Tehát én néha csak beszeretném dugni a pendrive-ot, elindítani róla a programot és rákattintani az automatikus bejelentkezésre. Teszem azt, megyek ismerőshöz és megkér hogy jelentkezzek már be valahová hogy megnézhessünk valamit, akkor nem akarom mondani, hogy "várj előbb feltelepítek neked egy plugint hogy betudjak jelentkezni". Szóval érted?