Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kivlov

aktív tag

válasz LonGleY #30452 üzenetére

Bocs elfelejtettem, hogy itt Te vagy az isten és csak az van ami Te terjesztesz még ha hülyeség is:)
    elnézést az egybeírt soraimért este ipadról már nem volt kedvem rendezgetni:)
    Látom a mondatértemetésnél Te is kimaradtál a suliból...

Azok akik már akkor tc használtak amikor te még csattogós lepkét tologattál értik mire gondoltam nem a fájlrendszerre értettem de mindegy...

szerinted mindenki csak netezik és semmi mást célprogramot nem használ aki xp-nél maradt ugye?
    mert ha így gondolod akkor elég korlátolt a gondolkodás logikád...

és sokat érsz vele ha nem az oprendszereden keresztül teszik zombi géppark részévé a géped hanem az egyéb programjaid útján...

mellékszálként akinek gondja volt a vistával az hallgasson mert nem sokat érthetett hozzá nekem évekig hibamentesen és sokkal gyorsabb működött min az xp pedig nem kevés program volt rajta használva...de biztos ez is az én szerencsétlenségem :)

egyszerű felhasználói szemmel nézed a világot ami tökéletesen látszik minden egyes visszaolvasott tanácsodon, attól mert elolvastál pár magazint ami informatikával foglalkozik még nem biztos, hogy mindent jól látsz és tudsz...

Mellesleg nem mindenki azért nem áll át linuxra mert nem menne hanem mert olyan dolgokkal foglalkozik amire nincs linux alternatíva, bármennyire is hihetetlen de van ilyen..

bednarik tudjuk a világvége is minden évben eljön de valahogy mégsem:) és az xp sp2 vel nem anyagi megfontolásból van hanem egyéb nem publikus szoftverkörnyezet végett...de biztos ebben is szakértő vagy :) mintha a 2000-es évváltáskor is riogattak, hogy világvége meg atomháború és lám itt vagyunk :)

de nyugodtan osszátok az észt, mert Ti vagytok a PH Istenei és mindenki más hülye aki tud más megoldást is...

Azért mert a kacsa nem tud úszni még nem biztos, hogy a víz a hülye...

The End.... :) :DD

erre mondtam

• brd

nagyúr

válasz LonGleY #30452 üzenetére

A felesleges flame miatt inkább azt mondd meg kérlek, hogyan lehet a Win7-ben elérni, hogy az Alt+Tab mindig úgy működjön, mint normáliséknál (ahogyan XP-ben is működött), azaz, ha lenyomod 1x, akkor mindig az előző ablakra váltson vissza!

Új hozzászólás Aktív témák