-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivlov
aktív tag
válasz
LonGleY #30452 üzenetére
Bocs elfelejtettem, hogy itt Te vagy az isten és csak az van ami Te terjesztesz még ha hülyeség is
elnézést az egybeírt soraimért este ipadról már nem volt kedvem rendezgetni
Látom a mondatértemetésnél Te is kimaradtál a suliból...Azok akik már akkor tc használtak amikor te még csattogós lepkét tologattál értik mire gondoltam nem a fájlrendszerre értettem de mindegy...
szerinted mindenki csak netezik és semmi mást célprogramot nem használ aki xp-nél maradt ugye?
mert ha így gondolod akkor elég korlátolt a gondolkodás logikád...és sokat érsz vele ha nem az oprendszereden keresztül teszik zombi géppark részévé a géped hanem az egyéb programjaid útján...
mellékszálként akinek gondja volt a vistával az hallgasson mert nem sokat érthetett hozzá nekem évekig hibamentesen és sokkal gyorsabb működött min az xp pedig nem kevés program volt rajta használva...de biztos ez is az én szerencsétlenségem
egyszerű felhasználói szemmel nézed a világot ami tökéletesen látszik minden egyes visszaolvasott tanácsodon, attól mert elolvastál pár magazint ami informatikával foglalkozik még nem biztos, hogy mindent jól látsz és tudsz...
Mellesleg nem mindenki azért nem áll át linuxra mert nem menne hanem mert olyan dolgokkal foglalkozik amire nincs linux alternatíva, bármennyire is hihetetlen de van ilyen..
bednarik tudjuk a világvége is minden évben eljön de valahogy mégsem
és az xp sp2 vel nem anyagi megfontolásból van hanem egyéb nem publikus szoftverkörnyezet végett...de biztos ebben is szakértő vagy
mintha a 2000-es évváltáskor is riogattak, hogy világvége meg atomháború és lám itt vagyunk
de nyugodtan osszátok az észt, mert Ti vagytok a PH Istenei és mindenki más hülye aki tud más megoldást is...
Azért mert a kacsa nem tud úszni még nem biztos, hogy a víz a hülye...
The End....
erre mondtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- TCL LCD és LED TV-k
- Videó stream letöltése
- Mozilla Thunderbird
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest