- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
LonGleY #30131 üzenetére
Nem sértődöm meg, csak neked más a véleményed.
Mivel idősebbek-ről van szó, nem hiszem, hogy hardcore böngészők lennének, extra igényekkel (minedn oldal pik-pak működjön).
Magamból indultam ki (4x évesen), hogy a kedvenc 20-30 oldalnál többet nem nagyon nézek, max ha vmit keresek. (pl. a norton dns használatával már a találati listában látom, hogy nagy valószínűséggel melyik oldal problémás) Persze ezt nem írtam, és sok olyan alap dolgot sem, mert kezdtem elkalandozni a kérdéstől.iMac-en OSX fut flash nélkül. Nem érzem hiányát (eddig csak a csilivili autós oldalak okoztak problémát, de példás a toyota.hu oldala, ahol egyből felajánlja (a flash letöltése mellett) a html verziót.
Laptopom most egy D630-as DELL Vista busines-el. Megmondom őszintén fogalmam nincs mi a baja a Vistának, mert eddig csak olvastam a hibáiról, de nem tapasztaltam. Ugyanúgy böngészek, levelezek, dolgozom, mint annno az XP-vel, és a W8-1-el.
A linux sem megváltó, az is csak egy oprendszer, a rajta futó böngésző hasonló étvággyal rendelkezik, mint a Windows-os, vagy OSX-es verziója. Nem véletlen, hogy a mini distribekben is egy rég(ebb)i, vagy egyedi kis erőforrás igényű megfelelője van fent a firefox-nak.(pl. a puppy se ff-ot használ hanem a sea monkey-t, damnsmall a dillo-t,...) Persze ott a Lubuntu ami ff-ot használ.Ugyanakkor ha Silverlight-os oldalt akarnak megnézni linux alatt, az nem egyszerü. (wine alatt kell telepíteni, és egy ff plugin-on keresztül hívja meg. Szóval brrrr)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő