Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Ez ebben a formában nem igaz. N+1 "belépő" telefon létezik amik nem tudnak kapcsolatot létesíteni számítógéppel. Ugyanakkor jó lenne ha a címjegyzéket gépen lehetne szerkeszteni menteni, netán klónozni n+1 kártyára.
Tippem szerint adtak hozzá a kis mini CD-n egy alap szerkesztő programot (meglepően gagyik). Igaz én csk 2-t próbáltam de bizonytalan volt maga a program és a szolgáltatásai is szegényeesek voltak.
Szóval ha elkeverted a lemezt, akkor elindulhatsz az USBchip alapján (http://www.zhangduo.com/udi.html)
Nekem ilyesmi van. Ha érdekel privátban átküldöm a driverét, programját.
-
localhost
Közösségépítő
Egyszer megkérdezték Mallory-t, [híres hegymászó [link]] miért akarja megmászni a Mount Everest-et, mire azt felelte: "Mert ott van!"
Mondom micro SD olvasót kaptam, ami ergyben SIM-kártyaolvasó is. Elővettem egy múltszázadi SIM kártyámat, meg szeretném nézni mi van rajta. Miért? Mert ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- BestBuy topik
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest