-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_ #19806 üzenetére
ezt találtam neked:
"1) TheBat-ban kijelölöd egy könyvtár össze levelét, majd Eszközök, Export, EML-be. Fontos, hogy EML-be ments ki és ne MSG-be, mert MSG esetén nekem adatok vesztek el. Eredményképpen minden levélről keletkezik a megadott helyen egy EML kiterjesztésű állomány.
2) Elindítod az Outlook Express-t, kijelölöd az 1. pontban létrehozott EML állományokat és ráhúzod őket az Outlook Express megfelelő könyvtárára.
3) Megismétled a 1)-2) lépéseket minden könyvtár esetén (Bejövő levelek, kimenő levelek, papírkosár, stb...)
4) Ha az összes levél sikeresen átkerült az Outlook Express-be, akkor ott File/Export menüpont alatt az egészet átnyomod Outlook-ba. Most nincs előttem az Outlook Expressz, fejből nem emlékszem a pontos lépésekre, de a lényeg, hogy azt kell megmagyarázni, hogy az Outlook-ba kell átnyomnia a leveleket.
5) Elindítod az Outlook-ot, és láss csodát ott lesznek a leveleid."Én Outlook Express helyett Windows Live Mail-t használnék. Az MS már nem támogatja az Outlook-ot, helyette van a Windows Live Mail.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged