- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- UHD filmek lejátszása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatal` #18917 üzenetére
Az a probléma hogy a játék csak bizonyos komplett részek elérési útját engedi átírni. Például nekem nem kell minden moddolt textúrát betölteni a ramba ha úgysem használom, vagy nem kell az összes pálya ami csak ritkán van szerveren. Nem megyek tankos pályákra akkor ne töltse be a ramba azokat. (ha nem talál bizonyos fileokat akkor meg kilép a játék!)
A gond az hogy 8gb a játék és 4gb a ramdrive, jól meg kell gondolnom mit rakok bele. Az egyik kiegészítőét sehogy nem tudom belerakni mert abban nem mennek az elérési utak rendesen.
Az új játék meg 10gb felett lesz, azaz lehet hogy a textúra könyvtár már kitesz 4gb felett. Ebben az esetben nem tudom használni a ramdriveot mert kevés lesz rajta a hely.
példának
/maps/ 300mb
/texture/ 4gb
/sound/ 2gb
Ebből nekem az összes pálya kell meg csak bizonyos textúrafileok. (tankoké nem, csak ha nem rakom bele akkor hibával elszáll mert nem találja)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hollow Knight
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Gombászkönyvek egyben
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest