- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
A következő mondatban az is ott van, hogy 40%-on tárolva viszont jelentősen csökken ez a károsodás. Ha nem érted, hogy a folyamatos használat (kicsit lemerít, rátölt, és a hőmérséklet is változik, töltés közben jellemzően 25 °C-nál magasabb, és ha megnézed, a hőmérséklet emelkedésével egyre károsabb a magas töltöttség) melletti, 100% körüli folyamatos töltöttség miért rosszabb az egyszer 100%-ra töltött, használaton kívül tárolt állapotnál, az akksi' szempontjából, azt nem én fogom elmagyarázni.
(Egyébként, még az is lehet, hogy én vagyok a gyenge angolból, de az ..., even when unused szerintem azt jelenti itt, hogy még akkor is, ha használaton kívül van.)Rossz bekezdést idéztem a másodikból, siettem, tehát az eggyel felette lévő az érdekes:
-The time at which the battery stays at 4.20/cell should be as short as possible. Prolonged high voltage promotes corrosion, especially at elevated temperatures. Spinel is less sensitive to high voltage. (A 4.20 V a 100%-os töltöttség állapota.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Vicces képek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged