Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ro_bert17 #12974 üzenetére
Hali!
Mint korábban írtam ezt én eljátszottam és gond nélkül elmentette (és ez a lényeg) majd vissza is tudtam állítani. A W7-nél csak speciális funkciók nem mehetnek(ez sem teljesen biztos, ezért a feltételes mód). Pl. Windows alól is tud visszaállítani rendszerpartíciót. Ezt úgy végzi el, hogy újraindítja a gépet és az OS indulása előtt megcsinálja, majd megint restart. Itt lehet gond, hogy pl W7 x64 esetén nem biztos, hogy ezt így el tudja végezni. De ezt elkerülendő(és én is így jártam el ez esetben is, meg amúgy mindig is így járok el) először létrehozol vele egy boot-os CD/DVD vagy pendrive-ot(Recovery Media Bulider) és a visszaállítást már ezen eszközről bebootolva végzed el(tehát nem Win alól)
Természetesen ilyen jellegű alkalmazásokat csak saját felelősségre használni.
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mobilinternet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Búvárkodás
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest