- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Szerintem a kolléga valami olyasmire gondolt, hogy ha az egeret
rar/zip/7z/... csomagoltiso/bin/cue/egyéb támogatott fájl fölé viszi, akkor az általa éppen gondolt virtuális meghajóra mountolja fel (és indítsa el a videót, vagy az installert - típustól függően)... ha éppen ezt szeretné.AE
-
Visormail
addikt
Ezt az allpmyapps-ot próbáltad is? Most nézegetem de nem mondhatnám hogy túl jól működik. Olyan programokat nem rak fel automatán amiket a ninite igen (pl skype, chrome) hanem csak letölti és utána ráiírja hogy klikk to install és ha rányomsz akkor végig kell menni kézzel a telepítésén. Az igaz hogy rengeteg program van az adatbázisában a ninitehez képest 100x annyi vagy nem tudom, és ha ezeket mind csak letölti és egy részét csendesen felrakja akkor nyilván így is sokkal gyorsabb mint ha nem használnánk semmit de azért ez furcsa. Ja a windows live messenger 2011-et meg le se akarja tölteni, azt írja hiba történt a letöltés során.
Aztarohadt a firefoxot meg angolul rakta fel, na én ezt a honlapot kukáztam is. -
Ayg0
senior tag
GoToMeeting-ről.
A Camstudio tudtommal csak képet vesz. Nem? Ha audiót is, azt honnan? A miki nem jó, én a hallgatóság vagyok, nem az előadó.
A másik kettőről még nem is hallottam. -
brd
nagyúr
Válaszolok a topictárs helyett, talán nem bánja.
Az attól függ. Ha a C: az aktív, akkor baj lesz, mert azon vannak az XP indításához szükséges file-ok. Ha nem aktív, akkor semmi baja nem lesz (kivéve az esetleg oda telepített programokat, bár ezek nem a rendszer részei).
-
Nem. Ha egy teljesen üres (particionálatlan) HDD-t particionálsz az XP telepítővel, akkor az egy 8MiB-os nem particionált területet hoz létre (Extended kötet és a logikai meghajtók adati stb kerülnek ide), de az nem rejtett partíció. (A W7 rejtett partíciója sem rejtett a valóságban, mert nem rendelkezik rejtett attribútummal, csak a W7 rejti el. Ha egy ilyen meghajtót egy másik gépebe tennél vagy másik OS alól néznéd, akkor a 100 megás partíció kap betűjelet és azon lévő állományok is simán lemásolhatók)
olivera88
EaseUS® Partition Master Home Edition - Ingyenes -
-
zone
Köszi, amúgy igen, kib...tt jó aláírás!Dluinet
Igen, de ezt írtam, hogy sajnos vannak gondok vele. Pedig tényleg az egyik legjobb. Talán ha küldenék neki egy kis pénzt, (mert állandóan ezzel zaklat: "donating") akkor kevesebb gond lenne vele. De nem hinném, hogy azt a fizetési módot amit felajánl, szívesen használnám...
Amúgy nem értem, miért nem lehet ezt beépíteni a Windows-ba, mint az OSX-en?! Na mindegy, ez nem ide tartozik, de egyszer talán megérem... -
TRob1
veterán
Megfelelne, de azt meg Pinnacle Studioval nem tudok létrehozni.
Akkor mi a történet hogy azért ne menjen a minőség rovására? Mit hozzak létre a studioban, és mivel lesz belőle mkv?(Nem vágom annyira ezeket a video jobbra balra kódolásokat/konvertálásokat)
És köszi.Nem hiányzik mert nem is ismerem, és nem is fér több sor, de ezek is csak azért vannak hogy ha vkinek kedve szottyan a tárhelyemet növelni, meg legyen rá a lehetősége.
szerk: Jah, ez lehet mégsem lesz jó, mert nem bizonyos időközönként szeretnék, hanem fix jelenetekhez...
-
qwertly
addikt
Szia!
Van,hogy pörög ez a fórum van.hogy egy kicsit leülezért tettem fel újra a kérdést hátha most tud valaki válaszolni rá.Lehet épen olyan fórumozik aki tudja rá a választ.Előttem kérdezett valaki valamit és pillanat alatt ment a válasz rá.
És miért programos topiba azért mert lehet valamilyen plugin böngészőkhöz amely kikerüli az ilyen web oldalak védelmét.
Hogy érted.hogy képként? -
Wolfskin
őstag
régi gép van, de az csomó macera: állandóan két gép fut+zúg+ mindig kettőt kell ki-be kapcsolni ...
a virtualis gép jobban tetszik. azon szoktam veszélyes oldalakat meg fájlokat tesztelni. meg lehet azt csinálni, hogy felteszem arra, és hálózati nyomtatóként kezelje a gépem?
@ kraftxld: a virtuális gépen xp futna, ahhoz van driver. meg ajánlotta még valaki, hogy van olyan router, ami tud usb nyomtatót kezelni hálózatiként (???)
-
Buffer karaktereket lehetett vele kényelmesen használni. Mindenkinek adott - volt - a lehetőség több account fenntartására. Ez közel sem egyenlő a gold farmer botokkal és társaikkal...
ArchElf: Régen volt már most meg Wowban ott az AH, kényelmes és gyors, pedig milyen jó volt, amikor moccanni nem bírtál a traderektől a város főterén.
-
Nem, nem W7-et akarok buherálni, egy ingyenes ISO Editor-t keresek...
Ilyen célból, hogy lehessen egy ingyeneset javasolni, ne pedig fizetőseket.AtHoS
Hát lehet, hogy ha egyszer felszalad a vércukrom, akkor írok egy ISO buherálót... -
Eternitys
aktív tag
Köszi, de úgy tűnik találtam egy megfelelőbb progit a célra amivel egérhangot is tudok hozzáadni, van notification ikon/némítás és más egyébet is tud.
A neve: Jingle Keyboard
http://jinglekeys.com/jinglekeys/A .bat file-os megoldásod a másik problémára viszont hasznos lesz, kipróbálom és hálásan köszönöm a segítségedet!
-
Eternitys
aktív tag
Egy gyors teszt után két apró kis gondom van a Clickkey progival
:
- Mivel a C:/Windows/Media mappából indítja hangfájlokat, ezért egy windows reinstallnál újra be kéne másolni oda a hangfáljt. Jó lenne, ha én adhatnám meg hogy honnan indítsa(modjuk másik meghajtóról).
-Nem igazán tudom egyszerűen kikapcsolni ha nem akarom használni(pl játékoknál). Jó lenne jobboldalon lenn egy notification ikon, amivel egyszerűen ki lehet kapcsolni, de nincs neki.A fentieket figyelembe véve, valami hasonló szoftver esetleg?
-
pocokxx
Közösségépítő
Köszönöm szépen
Esetleg a 75,700 találatból te konkrétan melyiket ajánlod? Gondolom te kipróbáltad az összeset, és azért voltál ilyen segítőkész....
Dluinet: Neked tényleg köszönöm...
Ez nem rossz, sőt határozottan tetszik, csak azt nem tudom, hogy pdf-ből nyomtatva milyen lesz a képminőség. Illetve egy apró gondom van vele: a kiválasztott képek többségeálló. Viszont nem szeretném, hogy torzítsa, és, ha jól látom, csak "fekvő" képet tud készíteni.
És nem lenne rossz, ha kicsit testreszabhatóbb lenne: betűszín, típus, azok elhelyezése, stb... Régen az Ulead Photo Studio-t használtam, az nagyon tetszett, ott tényleg szinte mindent be lehetett állítani. Persze a legjobb PS hez lenne, valami egyszerű kiegészítő...
-
Gazda1
tag
Köszi! Működik!
Próbáltam így korábban, de csak középre tette be az asztal hátterét és azt hittem, hogy hiába van fHD beállítva, valójában csak HD a beállítás. Rájöttem, hogy azért néz ki így, mert a háttérkép csak HD felbontású. De most áthúztam egy programot és azt már teljes képernyőre rakta fHD-ban.
-
sfdrakex
nagyúr
Szerintem a rendszergazda állított be egyet, és tiltotta le a cserélést, és ő meg cserélni szeretné, vagy legalább rátenni valamit. Mondjuk nem tudom miért fontos ez, a háttérképet szerintem keveset látja az ember, általában ha gép előtt ülünk fut valamilyen program amitől úgyse látszik.
-
-
cigam
titán
Köszi a tippet!
A Chrome portable verzióját használom, és nem működik. Nem tudod véletlen ott hogyan működik a paramétrezés (ha működik egyáltalán)?Közben kiderítettem, hogy a reklámok, és scriptek több forgalmat generálnak, mint maga az oldal képekkel, de ettől függetlenül még érdekelne egy képek nélküli megoldás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android szakmai topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Béta iOS-t használók topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest