Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
A beépülők terén is utol fogja érni sztem az Opera a FF-ot, remélem. Annyit nem érnek ezek a pluginok, mint amennyivel lassabb a FF.
A Chrome valóban gyors, de iszonyat hiányos, mondhatnám nagyon sok szempontból gagyi, nem is értem, ennyi idő alatt hogy nem sikerült kicsit barátibbá tenni. Az Opera viszont szvsz gyors, kényelmes és elég funkciógazdag (persze van hova fejlődnie).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Yettel topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A Chrome valóban gyors, de iszonyat hiányos, mondhatnám nagyon sok szempontból gagyi, nem is értem, ennyi idő alatt hogy nem sikerült kicsit barátibbá tenni. Az Opera viszont szvsz gyors, kényelmes és elég funkciógazdag (persze van hova fejlődnie).