Hirdetés
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Powerbank topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponix
aktív tag
Szerintem, ha a commander súgóját átböngészed, találsz megoldást a problémádra! Pont a commander az a progi ami viszi a pálmát mindenek felett fájlkezelők kategóriájában természetesen! Olyan dolgokat is tud, amire véletlen sem gondolnál
Pár évvel ez előtt ftp kliens kerestem! Letöltöttem telepítettem, mindenféle programokat, vagy ötvenet! Szar volt mind! És egyszer olvastam valahol, hogy a commander rendelkezik ilyen funkcióval! Há mondok, én használom a commandert évek óta, és nem tudok róla? És nem tudtam róla! Akkor még az 5. akárhányas verziók voltak, de tökéletesen működött! Ha fájlkezeléssel kapcsolatban felmerül kérdés, érdemes a commandert áttanulmányozni!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Logitech MX Master 3S for MAC
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest