Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petersonal
tag
Jaja énis javás dologra tippelnék inkább meg az is mit tippelgetek XD a kiterjesztésről ez
jó leirást ad de még mindig nem tom, lehet akkor h ez télleg egy archive fájl de valahogy csak meg lehet nyitni ha már nem szerkesztésre vagy megnézésre. Mondom nekem firefox félig meddig megnyitotta(én társítotam hozá) de több kevesebb sikerrel mert ilyen legörgethető menüje van h 1-2-3-4 oldal és mit tom én megnyitja a 3ast és nem lehet vele átscollozni a többi oldalra pedig azok is érdekelnének.edit: sőt még wiki alapján cmd-ből is próbáltam hekkelni de úgy sem ment, de csak lehet nem próbálkoztam elég kitartóan

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gyermek PC játékok
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Autós kamera eladó
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest