-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
GuIsokkal az lehet a baj hogy ha nem pakolnak bele MINDEN opciót amit a parancssor amúgy tud akkor ilyen speckóbb célokra már nem jók. Ha meg belepakolnak, akkor a gui is átmegy egy végtelen opciólistába, amiben a user ugyanúgy elveszik mint a parancssorban

Hege1234 batchese is nagyon jó, hiába egyszerű a kinézete, de én abban se találtam feliratletöltést…@cigam: olyan sokat azért nem csavarhattak ha az YT-DLP még mindig simán leszedi, alapértelmezetten a legnagyobb felbontásban (4K)…
Amit beírtam azt direkt csak azután írtam be hogy kb. 1 perc alatt letöltötte, mellette a felirattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest