Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok!
Egy böngészőben látható online tananyagot, ami kb. 100 részből állt, Win 10 alatt rögzítettem a Win + G gombok együttes lenyomása után megjelenő Xbox Game Bar segítségével *.mp4 formátumban.
Tehát van kb. 100db mp4 videóm. Minden egyes *.mp4 videónak az elejéből és végéből le kellene vágni 1-2-10 másodpercet. (amikor indítottam, az előtte lévő bénázást, meg nem biztos hogy időben állítottam le a végén)
Mi az a legegyszerűbb program, amivel ezt megtehetem?Esetleg van olyan speci program, ami képernyőfelvételt készít csak az elindított videókról, az elejétől a végéig, tehát hogy ne kelljen ott ülni a PC előtt, mikor ér véget az adás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest