- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok!
Egy böngészőben látható online tananyagot, ami kb. 100 részből állt, Win 10 alatt rögzítettem a Win + G gombok együttes lenyomása után megjelenő Xbox Game Bar segítségével *.mp4 formátumban.
Tehát van kb. 100db mp4 videóm. Minden egyes *.mp4 videónak az elejéből és végéből le kellene vágni 1-2-10 másodpercet. (amikor indítottam, az előtte lévő bénázást, meg nem biztos hogy időben állítottam le a végén)
Mi az a legegyszerűbb program, amivel ezt megtehetem?Esetleg van olyan speci program, ami képernyőfelvételt készít csak az elindított videókról, az elejétől a végéig, tehát hogy ne kelljen ott ülni a PC előtt, mikor ér véget az adás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest