Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megmentené a GPU-s PhysX-et a ZLUDA
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok!
Egy böngészőben látható online tananyagot, ami kb. 100 részből állt, Win 10 alatt rögzítettem a Win + G gombok együttes lenyomása után megjelenő Xbox Game Bar segítségével *.mp4 formátumban.
Tehát van kb. 100db mp4 videóm. Minden egyes *.mp4 videónak az elejéből és végéből le kellene vágni 1-2-10 másodpercet. (amikor indítottam, az előtte lévő bénázást, meg nem biztos hogy időben állítottam le a végén)
Mi az a legegyszerűbb program, amivel ezt megtehetem?Esetleg van olyan speci program, ami képernyőfelvételt készít csak az elindított videókról, az elejétől a végéig, tehát hogy ne kelljen ott ülni a PC előtt, mikor ér véget az adás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest