Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a program csak img-be tud leszedni, de az imgburn segítségével sikerült ISO-ba.
Amikor egy bootolható lemezt szeretnék írni, és a képfájl eleve boot képes, akkor kell bármilyen boot opciót állítgatni? (Egyébként se tudom mit állítsak itt be...)
Kiírtam lemezre az ISO-t, de így sem hajlandó bebootolni. Gondoltam egy pendrive-ra kiteszem próbaképpen az elkészített iso fájlt, de az sem sikerült (ebből látszik szerintem, hogy ez nem CD-ISO, így csak flash alatt működik):

Még mielőtt valaki megkérdezi, hogy miért nem jó nekem ez az egész pendrive-on: sokszor láttam már elszállt flash eszközt, szeretnék egy időtállóbb megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest