Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Olyan programra volna szűkségem (ha van) amivel egy HDD korábbi partícióját tudnám vissza állítani.
Saját hibám, mert USB FW-t Updateltem és nem vettem ki a pipár a megfelelő helyről, így törlődött a HDD Partíció. Azóta csináltam újat (de minek) és próbálkoztam egyéb programokkal amiknek nem volt eredménye. Amennyiben van megoldás rá és fizetős (biztos fizetős megoldás) és valaki tud ilyenről, azt nagyon megköszönném, ha megosztaná velem, köszönöm!
L
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Hálózati / IP kamera
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Peugeot, Citroën topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- BestBuy ruhás topik
- Star Trek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest